ΑΕΚ : Μπογέ ο εκλεκτός για την επίθεση

ΑΕΚ : Μπογέ ο εκλεκτός για την επίθεση

O 22χρονος Αργεντινός, Λούκας Μπογέ, είναι ο εκλεκτός για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα, Σάββατο 14/7 στην Αθήνα και μαζί αναμένεται να «έρθει» και η πρώτη μεταγραφή. Μετά την περίπτωση του Άλεφ η Ένωση έχει άμεση ανάγκη την απόκτηση ενός επιθετικού τον οποίο μάλιστα φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Λούκας Μπογέ. Μέχρι χθες, δεν είχε διαρρεύσει το όνομά του, αλλά σήμερα έγινε γνωστό.

Η ΑΕΚ κοιτάζει μία πολύ καλή περίπτωση σέντερ φορ, που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Αραούχο και ο Μπογέ είναι ο κατάλληλος. Οι κιτρινόμαυροι είναι κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού επιθετικού.

Ο Μπογέ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τορίνο ως το 2020 και θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Ο δεξιοπόδαρος φορ αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει η ενημέρωση του σκάουτινγκ, ο παίκτης έχει εξαιρετική τεχνική και είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός έχοντας παράλληλα και ομαδικές αρετές.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ και με την πρώτη ομάδα πραγματοποίησε συνολικά 32 εμφανίσεις, έχοντας δύο γκολ. Τη σεζόν 2015-16 παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Νιούελς Ολντ Μπόις, κάνοντας 23 συμμετοχές, στις οποίες είχε δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από την Τορίνο, με τη φανέλα της οποίας μετρά 47 παιχνίδια, τρία γκολ και τρεις ασίστ, ενώ το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε ως δανεικός στη Θέλτα, με την οποία αγωνίστηκε σε 13 αγώνες. Μάλιστα, η ΑΕΚ είχε εδώ και καιρό στη λίστα της τον Μπογέ, ωστόσο η υπόθεσή του δεν μπορούσε να προχωρήσει, καθώς ο παίκτης συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Τορίνο. Ο προπονητής των Ιταλών, Βάλτερ Ματζάρι, έχει συμφωνήσει για την την παραχώρηση του Αργεντινού επιθετικού, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον «βλέπει» για παρτενέρ του Μάρκο Λιβάγια.

https://youtu.be/yo9VHDofX7g

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ