Τον άφησε η Τζούλια

Πριν μερικά χρόνια ο Αντρέι Αρσάβιν τα είχε όλα. Η καριέρα του πήγαινε από το καλό στο… καλύτερο. Το ίδιο και η προσωπική του ζωή. Ήταν παντρεμένος με τη πρώτη του γυναίκα, Τζούλια Μπαρανόσκαβγια και είχαν τρία παιδιά. Ωστόσο, όπως είχαν πει και οι αρχαίοι Έλληνες: “ενός κακού μύρια έπονται”. Έτσι, από τότε που η […]

Τον άφησε η Τζούλια | to10.gr

Πριν μερικά χρόνια ο Αντρέι Αρσάβιν τα είχε όλα. Η καριέρα του πήγαινε από το καλό στο… καλύτερο. Το ίδιο και η προσωπική του ζωή. Ήταν παντρεμένος με τη πρώτη του γυναίκα, Τζούλια Μπαρανόσκαβγια και είχαν τρία παιδιά.

Ωστόσο, όπως είχαν πει και οι αρχαίοι Έλληνες: “ενός κακού μύρια έπονται”. Έτσι, από τότε που η μπάλα τον… πήρε από κάτω τον Ρώσο χαφ δεν άφησε τίποτα στη θέση του. Από εκεί που τον είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε να μαγεύει απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου, έφτασε να βγάζει το μεροκάματό του στο μακρινό και κακοτράχαλο, Αζερμπαϊτζάν.

Παράλληλα, αυτό τον επηρέασε και τον έγγαμο βίο, όπου χώρισε το 2013 και παντρεύτηκε το 2016 με την Αλίσα που τον άφησε… μπακούρι ένα χρόνο αργότερα, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε έντονη… δραστηριότητα με άλλες γυναίκες.

“Η απιστία του ήταν μόνο ένα από πολλά αρνητικά που είχε και που με οδήγησαν να πάρω αυτή την απόφαση. Ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο όλη η Ρωσία πιστεύει ότι εκείνος με άφησε και όχι εγώ εκείνον”,τα λόγια της πρώην γυναίκας του Ρώσου ποδοσφαιριστή.