Τελικός Survivor 2018 : Ο Ηλίας Γκότσης μεγάλος νικητής

Τελικός Survivor 2018 : Ο Ηλίας Γκότσης μεγάλος νικητής

Την μεγάλη νίκη στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης, πέτυχε ο Ηλίας Γκότσης , όπως αποφάσισε το κοινό με την ψήφο του στον τελικό.

Στο τέλος του έφτασε και το φετινό Survivor, με το κοινό να ψηφίζει και έτσι, ο Ηλίας Γκότσης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του Survivor. O μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Άλσος Βεΐκου με τον Ηλία Γκότση και την Κατερίνα Δαλάκα να διεκδικούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Εν τω μεταξύ, κατά την διάρκεια της εκπομπής, δεν έλειψαν τα απρόοπτα, όταν ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο τελικός και φώναξε συνθήματα.

Το πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης είχε ολοκληρωθεί στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, όπου οι δύο φιναλίστ είχαν εξασφαλίσει μια θέση στα ημιτελικά, ενώ η τρίτη συμμετέχουσα του ημιτελικού, Μελίνα Μεταξά, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ψήφο του κοινού και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη, ο κόσμος στον χώρο, που ανυπομονούσε για το όνομα, ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ ο Ηλίας Γκότσης έπεσε στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ