Η καυτή Νάρα μπλοκάρει τη μεταγραφή Ικάρντι στην Ρεάλ! (pics)

Η καυτή Νάρα μπλοκάρει τη μεταγραφή Ικάρντι στην Ρεάλ! (pics)

Διαβάστε γιατί η εκρηκτική Ουάντα Νάρα, εμποδίζει τη μεταγραφή του συζύγου της Μάουορο Ικάρντι από την Ιντερ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί μια γυναίκα να αποτελέσει το εμπόδιο για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή συζύγου της σε μια ομάδα; Βεβαίως και μπορεί αν μιλάμε για την εκρηκτική και… σκανδαλώδη Ουάντα Νάρα

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον υποστηρίζει ο Τύπος της Αργεντινής αναφορικά με τα όσα ακούγονται για την φημολογούμενη μεταγραφή του Μάουορο Ικάρντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα τα δημοσιεύματα, ο ισχυρός ανήρ των Μαδριλένων δεν συμπαθεί ιδιαίτερα την εντυπωσιακή Ουάντα, καθώς στο παρελθόν έχει προκαλέσει αρκετά σκάνδαλα με τα ερωτικά της.

Κυριότερο αυτό με τον πρώην και νυν συζύγό της. Συγκεκριμένα η 30χρονη καλλονή ήταν παντρεμένη με τον Λόπεζ από το 2008 έως το 2013, έχοντας μαζί και τρεις γιους Τη σεζόν 2012-13 Λόπεζ και Ικάρντι βρέθηκαν συμπαίκτες και εκεί έγινε η… ζημιά. Η τηλεοπτική περσόνα και μάναζτερ ποδοσφαιριστών ξελόγιασε τον Ικάρντι, με αποτέλεσμα οι δύο τους να νυμφευθούν το 2014.

Όλα αυτά δεν άρεσαν και τόσο πολύ στον Πέρεθ που λέγεται ότι γι αυτό ως τώρα διστάζει να προχωρήσει τη μεταγραφή του 24χρονου Αργεντινού επιθετικού στην βασίλισσα.
Μάλιστα να προσθέσουμε ότι ακόμη και ο… άτακτος Ντιέγκο Μαραντόνα έχει ασκήσει κατά καιρούς δριμεία κριτική στον συμπατριώτη του για συμπεριφορές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ