Ines Rau: Πρώτη φορά Playmate τρανς

Ines Rau: Πρώτη φορά Playmate τρανς

Το περιοδικό Playboy που είχε σπάσει το ταμπού της σεξουαλικής απελευθέρωσης την δεκαετία του΄50, έρχεται σήμερα και ταράζει ακόμα μια φορά τα ήρεμα νερά της αμερικανικής κοινωνίας κάνοντας αφιέρωμα στην 26χρονη Playmate που είναι τρανσέξουαλ. Ο λόγος για την πανέμορφη Ines Rau από την Γαλλία. Άλλο ένα ταμπού σπάει το Playboy, λίγες εβδομάδες μετά το […]

Το περιοδικό Playboy που είχε σπάσει το ταμπού της σεξουαλικής απελευθέρωσης την δεκαετία του΄50, έρχεται σήμερα και ταράζει ακόμα μια φορά τα ήρεμα νερά της αμερικανικής κοινωνίας κάνοντας αφιέρωμα στην 26χρονη Playmate που είναι τρανσέξουαλ. Ο λόγος για την πανέμορφη Ines Rau από την Γαλλία.

Άλλο ένα ταμπού σπάει το Playboy, λίγες εβδομάδες μετά το θάνατο του ιδρυτή του Χιου Χέφνερ, καθώς στις σελίδες του φιλοξενεί για πρώτη φορά στην ιστορία του μία τρανσέξουαλ Playmate.

Η Ines Rau, είναι μια πανέμορφη 26χρονη τρανσέξουαλ μοντέλο από την Γαλλία και υπέροχες σωματικές αναλογίες όλο καμπύλες και ισχυρή της προσωπικότητα.

H Ines Rau, ποζάρει ολόγυμνη στο τεύχος που κυκλοφόρησε (Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2017), το πρώτο μετά από το πένθος για το θάνατο του ιδρυτή του περιοδικού στο οποίο κάνει ειδικό αφιέρωμα.

Προβολή εικόνας στο TwitterΤο 26χρονο μοντέλο είχε φωτογραφηθεί ξανά για το περιοδικό, ωστόσο, αυτή τη φορά θα φιλοξενηθεί σε μια πλήρη φωτογράφιση στο σαλόνι του περιοδικού.

Η Rau είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες, ενώ έχει περπατήσει και στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου.

Το 26χρονο μοντέλο έγινε αρχικά γνωστό σαν χορεύτρια για DJs πριν κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελιγκ, γεγονός που τώρα, της έχει ανοίξει πόρτες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η ίδια έχει μιλήσει στην ιστοσελίδα της «Vogue» και έχει υπερασπιστεί τα δικαιώματα των transgender, λέγοντας ότι είναι απλά «κανονικοί άνθρωποι», ενώ το Μάιο του 2014 πόζαρε για μία ειδική έκδοση του Playboy, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Playboy, χρειάστηκε αρκετά χρόνια μέχρι να αποδεχθεί τον εαυτό της, αφού από τα 18 έως τα 24 έλεγε ότι ήταν γυναίκα, αποκρύπτοντας ακόμη και από φίλους της ότι είχε γεννηθεί αγόρι, ενώ φοβόταν ότι δε θα βρει ποτέ σύντροφο, καθώς θα την θεωρούσαν «παράξενη».

«Είναι σωτήριο να λες την αλήθεια για τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για το φύλο σου, είτε για τη σεξουαλικότητα σου, είτε για το οτιδήποτε. Οι άνθρωποι που σας απορρίπτουν δεν σας αξίζουν. Το θέμα δεν είναι να αγαπιέστε από άλλους, το θέμα είναι να αγαπάτε τον εαυτό σας», ενω καταλήγει:

«Είμαι υπέρμαχη οποιουδήποτε φοβάται να είναι ο εαυτός του επειδή τρέμει την κριτική ή την απόρριψη. Θα έπρεπε να παίρνουν δύναμη από την διαφορετικότητά τους και να μην γίνονται αυτό που τους προστάζει η κοινωνία».

Δείτε την δημοσίευση του playboy.com

Δείτε τη στο Facebook το και στο Instagram

Το τεύχος του Playboy για το Νοέμβριο/Δεκέμβριο του 2017:

Ines RauInes RauInes RauInes RauInes Rau

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ