Η Αντζελίνα Τζολί στο Harper’s Bazaar από τη Ναμίμπια

Η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφήθηκε στο κοσμικό περιοδικό «Harper’s Bazaar» για την επέτειο των 150 χρόνων του περιοδικού, και πόζαρε στην μακρινή Ναμίμπια με ιθαγενείς και άγρια ζώα. Τίποτα δεν θυμίζει ότι είναι μια χωρισμένη πολύτεκνη μάνα. Μία επιστολή από τη Ναμίμπια έγραψε η Αντζελίνα Τζολί για το επετειακό τεύχος των 150 χρόνων του «Harper’s Bazaar», που θα […]

Η Αντζελίνα Τζολί στο Harper’s Bazaar από τη Ναμίμπια | to10.gr

Η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφήθηκε στο κοσμικό περιοδικό «Harper’s Bazaar» για την επέτειο των 150 χρόνων του περιοδικού, και πόζαρε στην μακρινή Ναμίμπια με ιθαγενείς και άγρια ζώα.

Τίποτα δεν θυμίζει ότι είναι μια χωρισμένη πολύτεκνη μάνα.

Μία επιστολή από τη Ναμίμπια έγραψε η Αντζελίνα Τζολί για το επετειακό τεύχος των 150 χρόνων του «Harper’s Bazaar», που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και φυσικά έβγαλε και μία σειρά από φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το «Page Six», η φωτογράφιση της σούπερ σταρ έγινε σε ένα καταφύγιο για άγρια ζώα το οποίο ανήκει σε φίλους της, και η ηθοποιός ποζάρει με τρία ορφανά τσιτάχ (γατόπαρδος) που διασώθηκαν και ανατράφηκαν με την οικονομική στήριξη της Τζολί και του ιδρύματός της.

Η Τζολί γράφει: «Η Ναμίμπια αντιπροσωπεύει όχι μόνο τους δεσμούς της οικογένειας και της φιλίας, αλλά και την προσπάθεια για την ισορροπία μεταξύ ανθρώπων και περιβάλλοντος, που είναι τόσο κρίσιμη για το μέλλον μας».

Τα παιδιά της χολιγουντιανής σταρ ήταν μαζί της κατά τη φωτογράφιση. Εκεί ήταν και η 11χρονη Σίλο που έχει γεννηθεί στη Ναμίμπια και που μαζί με τη διάσημη μαμά της εγκαινίασαν το «Shiloh Wildlife Sanctuary» για τους πληγωμένους και ορφανούς ελέφαντες και ρινόκερους.

Δείτε τη στο Τwitter το Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αντζελίνα ΤζολίΑντζελίνα ΤζολίΑντζελίνα ΤζολίΑντζελίνα ΤζολίΑντζελίνα ΤζολίΑντζελίνα Τζολί

«
»