Πρίγιοβιτς: «Δεν σκέφτομαι να φύγω»

Ο Σέρβος διεθνής σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, Αλεκσάντρ Πρίγιοβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, “ARENA PRESS”, έκανε λόγο για τα σενάρια αποχώρησής του από την Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη για την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας. Για το “θόρυβο” που έχει προκαλέσει με τις φετινές εμφανίσεις του […]

Πρίγιοβιτς: «Δεν σκέφτομαι να φύγω» | to10.gr

Ο Σέρβος διεθνής σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, Αλεκσάντρ Πρίγιοβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, “ARENA PRESS”, έκανε λόγο για τα σενάρια αποχώρησής του από την Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη για την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας.

Για το “θόρυβο” που έχει προκαλέσει με τις φετινές εμφανίσεις του και το ενδεχόμενο να φύγει από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι, δήλωσε:

“Ήρθα στον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας ένα πολυετές συμβόλαιο. Δίνω κάθε μέρα το 100% του εαυτού μου για το κλαμπ, δεν σκέφτομαι καμία άλλη ομάδα. Σκέφτομαι μόνο το πως θα κερδίσω τρόπαια με τον ΠΑΟΚ. Ήταν υπέροχο το ότι στους πρώτους μήνες μου εδώ κερδίσαμε το Κύπελλο, αλλά είμαι φιλόδοξο άτομο και θέλω να κερδίσω και άλλα. Οι σκέψεις μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ, δεν σκέφτομαι καν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αντιμετωπίζω βήμα-βήμα όλα τα πράγματα. Ο επόμενος στόχος μου είναι να αρχίσουμε να κερδίζουμε και εκτός έδρας, δεν ξέρω τι θα συμβεί τον χειμώνα ή το καλοκαίρι. Κανείς δεν ξέρει. Έχω συμβόλαιο για πολλά χρόνια ακόμα, είμαι χαρούμενος εδώ”.

Για το αν ενημερώθηκε για τα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη για το νέο γήπεδο:

“Είναι υπέροχα τα νέα για το καινούργιο γήπεδο. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή στιγμή για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο να υπάρχει ένα νέο και σύγχρονο γήπεδο και φυσικά θα είναι κάτι φανταστικό για τον ΠΑΟΚ”.

Για το αν θα είναι εδώ για να μπει στη νέα Τούμπα, δεδομένου του ενδιαφέροντος ομάδων από μεγαλύτερα πρωταθλήματα:

“Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ και θα δίνω σε κάθε αγώνα το 100%. Δεν σκέφτομαι να πάρω μεταγραφή σε άλλη ομάδα”.