Σαββίδης: «Μας περιμένουν δύσκολες μάχες»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σε γραπτή δήλωση στέλνοντας μήνυμα ενότητας, ενώ σημείωσε πως θα βρίσκεται δίπλα στον κόσμο της ομάδας στην ανοιχτή προπόνηση της Πέμπτης (19/10).   O Σαββίδης αποφάσισε να βγει μπροστά στην προσπάθεια  που κάνει σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ για συσπείρωσης ενόψει Ολυμπιακού. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου προχώρησε […]

Σαββίδης: «Μας περιμένουν δύσκολες μάχες» | to10.gr

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σε γραπτή δήλωση στέλνοντας μήνυμα ενότητας, ενώ σημείωσε πως θα βρίσκεται δίπλα στον κόσμο της ομάδας στην ανοιχτή προπόνηση της Πέμπτης (19/10).

 

O Σαββίδης αποφάσισε να βγει μπροστά στην προσπάθεια  που κάνει σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ για συσπείρωσης ενόψει Ολυμπιακού. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου προχώρησε σε γραπτή δήλωση, με την οποία ενημερώνει ότι θα είναι παρών στην ανοιχτή προπόνηση της Πέμπτης.

Αναλυτικά:

«Επτά αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ τις περνάει μοναχικά. Κάποιοι άφησαν την ομάδα «ορφανή» αλλά δεν κατάφεραν να την αποδυναμώσουν. Εμείς παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, δείχνοντας αποτελεσματικότητα.

 

Ναι, μας περιμένουν δύσκολες μάχες και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εμείς δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε προκλήσεις και να αναλωνόμαστε σε λεπτομέρειες.

 

Μόνο αντιλαμβανόμενοι τη δική μας ευθύνη για το μέλλον του Συλλόγου, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τους υψηλότερους στόχους.

 

Σήμερα κοινός μας στόχος είναι να ενωθούμε γύρω από την ομάδα!Σήμερα, όπως ποτέ άλλοτε, οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να αισθανθούν τον παλμό του ΠΑΟΚ, τη δύναμη και τη στήριξη της μεγάλης μας οικογένειας.

 

Όσο είναι σε ισχύ η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Σύλλογό μας, μόνο οι ανοικτές προπονήσεις μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα.

 

Την Πέμπτη πρέπει να γεμίσουμε την ομάδα με ενέργεια, να ενισχύσουμε το πνεύμα του ΠΑΟΚ, να δείξουμε στους νέους παίκτες τι σημαίνουν τα χρώματα του συλλόγου μας.

 

Κι εγώ θα είμαι μαζί σας. «Θα συναντηθούμε στην Τούμπα, 19 Οκτωβρίου στις 18:00» .

 

Με εκτίμηση,

 

Ιβάν Σαββίδης