Απειλεί να κατεβάσει την Κ20 στο Κύπελλο η Λάρισα!

Απειλεί να κατεβάσει την Κ20 στο Κύπελλο η Λάρισα!

Η Λάρισα με επιστολή της γνωστοποίησε διαμαρτυρία προς την ΕΠΟ με θέμα "διαφορετική μεταχείριση με την ΠΑΕ Λεβαδειακός".

Η Λάρισα με επιστολή της γνωστοποίησε διαμαρτυρία προς την ΕΠΟ με θέμα «διαφορετική μεταχείριση με την ΠΑΕ Λεβαδειακός».

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της θεσσαλικής ομάδας διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ορίστηκε το «παιχνίδι – πρόκρισης» στο Κύπελλο με την Παναχαϊκή την Τετάρτη (25/10, 17.15) και ενώ την Κυριακή (22/10) θα έχει προηγηθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά για τη Σούπερ Λιγκ ΣΟΥΡΩΤΗ.

Στην εν λόγω επιστολή τονίζεται ότι το Σάββατο (28/10) θα ακολουθεί «ένα από τα  σημαντικότερα για την ΠΑΕ ΑΕΛ παιχνίδια για τη σεζόν με αντίπαλο την ΠΑΕ Λεβαδειακός», ο οποίος θα παίξει το Σάββατο 21/10 στην έδρα του.

Η γνώμη της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ότι το γεγονός αυτό αποτελεί άνιση μεταχείριση και απείλησε ότι θα παραταχθεί με την ομάδα νέων στο ματς κυπέλλου με την Παναχαϊκή, ζητώντας την αλλαγή των ημερομηνιών των αγώνων στην έδρα της κατά μια ημέρα ή την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου για άλλη πιθανή ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

«Όπως σας είναι γνωστό ορίσατε το παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί μαζί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Τετάρτη 25/10/2017 στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, δηλαδή το παιχνίδι της ΠΑΕ ΑΕΛ με αντίπαλο την ΠΑΕ Παναχαϊκή για την Τετάρτη 25/10/2017 και ώρα 17:15. Επίσης ορίσατε το παιχνίδι της ΠΑΕ Λεβαδειακός με την ΠΑΕ Αιγινιακός για την Τρίτη 24/10/2017. Όπως σας είναι γνωστό μετά από αυτά τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας και με ημερομηνία 28/10/2017 και ώρα 15:00 θα διεξαχθεί ένα από τα σημαντικότερα για την ΠΑΕ ΑΕΛ παιχνίδια για τη σεζόν με αντίπαλο την ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Όπως σας είναι γνωστό πριν από τα παιχνίδια αυτά του Κυπέλλου και πριν την συνάντηση με την ΠΑΕ Λεβαδειακός ο μεν Λεβαδειακός αγωνίζεται το Σάββατο 21/102017 στην έδρα του, ενώ εμείς αγωνιζόμαστε την Κυριακή 22/10/2017 εκτός έδρας με την ΠΑΕ Πλατανιάς. Για να αντιμετωπίσουμε την ΠΑΕ Πλατανιάς στην Κρήτη την Κυριακή 22/10/2017, λόγω των χειμερινών δρομολογίων θα αναχωρήσουμε την Παρασκευή 20/10 από τη Λάρισα, θα διανυκτερεύσουμε στην Αθήνα, το Σάββατο 21/10 νωρίς το πρωί θα πετάξουμε από Αθήνα για Χανιά, την Κυριακή 22/10 που αγωνιζόμαστε στις 18:15 δεν υπάρχουν πτήσεις επιστροφής, θα διανυκτερεύσουμε στα Χανιά λοιπόν για δεύτερο βράδυ και θα επιστρέψουμε στη Λάρισα την Τρίτη 24/10 τα ξημερώματα στις 03:00, γιατί η διαθέσιμη πτήση επιστροφής είναι από το Ηράκλειο(!) νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 23/10.

Δηλαδή από την Παρασκευή μέχρι την Τρίτη ξημερώματα η ομάδα μας θα ταξιδεύει συνεχώς είτε με λεωφορείο είτε με αεροπλάνο και θα έχει ταξιδέψει στους μισούς νομούς της Ελλάδος και τους μισούς της Κρήτης και θα κληθεί να δώσει δύο κρίσιμους αγώνες για το Κύπελλο με την Παναχαική την Τετάρτη 25/10 και το Πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό το Σάββατο 28/10 χωρίς οι ποδοσφαιριστές μας να προπονηθούν, χωρίς κατάλληλη αποθεραπεία και ουσιαστικά με μία προπόνηση μόνο την Παρασκευή 27/10 να επιδιώξουν τη νίκη η οποία είναι απαραίτητη και στα δύο αυτά παιχνίδια. Επειδή πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο συμπεριφοράς ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και διοργανώτριων αρχών προς οποιαδήποτε ποδοσφαιρική ομάδα οποιασδήποτε κατηγορίας.

Επειδή θεωρούμε ότι η δικαιολογία την οποία προέβαλλε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ κ. Γαβριηλίδης, ότι δεν καθορίζει το πρόγραμμα η διοργανώτρια αρχή, αλλά το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Επειδή εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουμε αποστείλει επιστολές και προς την ΕΠΟ και προς την Super League για το θέμα των ημερομηνιών των δύο εντός έδρας αγώνων μας. Εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι, για οποιονδήποτε τραυματισμό ποδοσφαιριστού μας από αυτό το εξοντωτικό πρόγραμμα, καθιστούμε προσωπικά υπευθύνους τους οιουσδήποτε το κατήρτισαν και ζητούμε, είτε την αλλαγή των ημερομηνιών των αγώνων στην έδρα μας κατά μια ημέρα όπως περιγράφονται στην αλληλογραφία μας, είτε την αναβολή του αγώνος Κυπέλου για άλλη πρόσφορη ημερομηνία. Άλλως σας δηλούμε ότι στον αγώνα Κυπελλου με την Παναχαική θα αγωνιστούμε με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Υ.Γ. Οι τρεις διανυκτερεύσεις (μία στην Αθήνα και δύο στα Χανιά) μας κοστίζουν 6.000€, τα αεροπορικά μας 5.000€, η μεταφορά μας προς και από την Αθήνα 1.000€ και η εντός της Κρήτης μετακινήσεις μας 800€.

Η πτήση τσάρτερ 19.500 πλην φόρων και χρεώσεων αεροδρομίων (για να σας προλάβουμε)…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ