Ζητά συνάντηση με Περέιρα και ΚΕΔ

Με απόφαση Ιβάν Σαββίδη οι Μάκης Γκαγκάτσης και Λούμπος Μίχελ θα κλείσουν μια συνάντηση με τον Μέλο Περέιρα και τα μέλη της ΚΕΔ για να συζητήσουν τα όσα έγιναν από πλευράς διαιτησίας στις πρώτες 7 αγωνιστικές.   Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να μην είναι αυτές τις ημέρες στην Τούμπα, όμως το μυαλό του είναι στον […]

Ζητά συνάντηση με Περέιρα και ΚΕΔ | to10.gr

Με απόφαση Ιβάν Σαββίδη οι Μάκης Γκαγκάτσης και Λούμπος Μίχελ θα κλείσουν μια συνάντηση με τον Μέλο Περέιρα και τα μέλη της ΚΕΔ για να συζητήσουν τα όσα έγιναν από πλευράς διαιτησίας στις πρώτες 7 αγωνιστικές.

 

Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να μην είναι αυτές τις ημέρες στην Τούμπα, όμως το μυαλό του είναι στον ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τη Δευτέρα  (16/10) συζήτησε, μέσω skype, με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, για θέματα που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα, αλλά και ζητήματα στρατηγικής. Ένα από τα βασικά θέματα της κουβέντας ήταν η διαιτησία κάνοντας μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης και πως θα αποφευχθούν τα λάθη.

 

Με απόφαση Σαββίδη θα ζητηθεί από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση και τον αθλητικό διευθυντή, Λούμπος Μίχελ, συνάντηση με τον Μέλο Περέιρα και τα μέλη της ΚΕΔ. Στόχος είναι να γίνει μια αναλυτική συζήτηση για όσα έγιναν από πλευράς διαιτησίας στις πρώτες 7 αγωνιστικές, να ακουστεί η επίσημη θέση του ΠΑΟΚ και να αντιμετωπιστούν όσα ζητήματα προέκυψαν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.