Λουτσέσκου: «Διαφορετικό παιχνίδι με Ολυμπιακό»

Λουτσέσκου: «Διαφορετικό παιχνίδι με Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Ενώ σχολίασε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου αρχικά δήλωσε τα εξής: «Το παιχνίδι για εμάς ήταν καλό, όπως το ευχηθήκαμε, ξεκινήσαμε καλά όπου σκοράραμε νωρίς, ήταν προφανές […]

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Ενώ σχολίασε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου αρχικά δήλωσε τα εξής: «Το παιχνίδι για εμάς ήταν καλό, όπως το ευχηθήκαμε, ξεκινήσαμε καλά όπου σκοράραμε νωρίς, ήταν προφανές ότι είχαμε τον έλεγχο ενώ συνεχίσαμε να παράγουμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο, είχαμε υπομονή, στα τελευταία λεπτά ήταν για διαχείριση, ωστόσο βρήκαμε τους χώρους και πετύχαμε το 4ο γκολ. Είναι πολύ θετικό που κερδίσαμε έναν αντίπαλο που τα πήγε καλά κόντρα στους αντιπάλους που είναι ψηλά στην βαθμολογία», ανέφερε αρχικά.

Για το γκολ που του άρεσε περισσότερο είπε: «Το 1-0 ήταν σημαντικό γιατί ανοίξαμε το σκορ, το 2ο μου άρεσε πολύ γιατί ένιωσα ότι το ματς γίνεται δικό μας, το 3ο γκολ μας έδωσε καλό αποτέλεσμα και καλή εικόνα στο ματς. Το 4ο γκολ μου άρεσε γιατί αν δεν σκοράραμε το 4ο γκολ, θα έλεγαν ότι δεν σκοράραμε περισσότερα ενώ παίζαμε 11 εναντίον 10 παικτών προς το τέλος του αγώνα. Ωστόσο όλα είναι σημαντικά για έναν προπονητή, τα χάρηκα όλα τα γκολ. Η ομάδα συνέχεια βελτιώνεται, κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία, είναι προφανές ότι αρχίζουμε να αποδίδουμε καλύτερα, να έχουμε καλύτερη κατανόηση. Οι παίκτες έχουν καλύτερη ανάπτυξη λόγο αυτού, οι αντιδράσεις των παικτών μας ήταν καλές, ειδικά στην περιοχή τους και πηγαίνοντας την μπάλα στην πλάτη τους, ωστόσο έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε. Συμπληρώσαμε δυο μήνες μόνο στο πρωτάθλημα έχουμε αρκετούς μπροστά μας, πρέπει να είμαστε πάντα στην καλύτερη κατάσταση».

Για τους Λέοβατς και Βιεϊρίνια σχολίασε τα εξής: «Ο Λέοβατς αυτό το καιρό είναι από τους καλύτερους παίκτες μας, όχι μόνο γιατί σκόραρε σήμερα. Ο Βιεϊρίνια πέρασε σε αυτή την θέση γιατί θέλαμε να δούμε και σε τι κατάσταση είναι ο Λημνιός που επέστρεψε από τραυματισμό. Θα δούμε τι συμβεί τις επόμενες ημέρες και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι της Κυριακής και δεν μιλάμε τόσο για το κίνητρο ή την φιλοσοφία, αλλά για την τακτική. Εγώ αυτό που λέω, είναι ότι δεν έχει σημασία το ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε. Όλα αυτά θα είναι κομμάτια της οργάνωσης μας και θα πρέπει είναι στο αίμα μας. Δεν θα πω ποια είναι αυτά τα στοιχεία, αλλά θα πω ότι υπάρχουν ήδη και υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση. Το ντέρμπι είναι για όλους, για τον προπονητή του Ολυμπιακού, τους παίκτες, όλοι παίζουν, είναι φυσιολογικό να περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, εντελώς διαφορετικό από το σημερινό. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κερδίσει το ματς, αλλά θα πρέπει να είμαστε ικανοί να ελέγξουμε οποιαδήποτε κατάσταση και να μην κάνουμε κανένα βήμα πίσω. Η ψυχολογία που έχουμε πριν από αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλή».

Για τις αλλαγές που κάνει σε κάθε παιχνίδι στο κέντρο της ομάδας: «Είναι πάντα θέμα συνθηκών… Αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να διαλέξουμε τον καλύτερο παίκτη όσον αφορά σε αυτή τη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ