Ο Ιρανός επέστρεψε

Ο Ιρανός επέστρεψε

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά από δύο μήνες μπήκε στην 11αδα του Ολυμπιακού και σκόραρε δις κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά από δύο μήνες μπήκε στην 11αδα του Ολυμπιακού και σκόραρε δις κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού κόντευαν να τον ξεχάσουν. Ο Μπέσνικ Χάσι όχι μόνο δεν τον υπολόγιζε αλλά λίγο έλειψε να δοθεί την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Τελικά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (ξ)έμεινε στου Ρέντη. Και όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο 
flash interview στη Nova μετά το τελευταίο ματς στη Νέα Σμύρνη τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τον ίδιο.

«
Περίμενα την ευκαιρία μου. Δύο μήνες προσπαθούσα αλλά ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ημουν έξω από όλα. Ακόμα και από τις προπονήσεις. Δούλευα πολύ και περίμενα την ευκαιρία μου κι ευχαριστώ τον Θεό». Το είπε ο ίδιος και ποιος να τον αμφισβητήσει. Ο Μπέσνικ Χάσι δεν τον… έβλεπε ούτε στις προπονήσεις.

Ο ίδιος περίμενε. Υπομονετικά. Μία ευκαιρία. Εάν του δινόταν. Αλλιώς τον Γενάρη θα έπρεπε να βρει τη νέα του ομάδα ώστε να είναι και στις κλήσεις της Εθνικής του για το καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Ρωσίας μιας και το Ιράν έχει ήδη προκριθεί.

Τελικά η ευκαιρία του δόθηκε από τον Τάκη Λεμονή. Κόντρα στην πρώην του ομάδα. «Ηταν καλή ευκαιρία για μένα γιατί τους τελευταίους δύο μήνες ήμουν απ’ έξω από όλα από την ομάδα. Ηταν δύσκολο για μένα να παίξω 90 λεπτά μετά από δύο μήνες χωρίς αγώνες. Ευχαριστώ τον κύριο Λεμονή γιατί μου έδωσε την ευκαιρία», είπε ο ίδιος αργότερα.

Ο Ιρανός πέτυχε δύο γκολ στην πρώτη του βασική εμφάνιση μετά την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΛ. Τότε είχε ξανασκοράρει και είχε δώσει μια εκπληκτική ασίστ με τακουνάκι στον Φορτούνη. Στην δεύτερη του βασική εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού φέτος πέτυχε δύο γκολ! Σεντερφορίσια! Κίνηση στο όριο του οφσάιντ και πλασέ κάτω από τα πόδια του Κότνικ για το 1-2 του Ολυμπιακού, κυνήγι της φάσης και ριμπάουντ για το εύκολο 1-3.

Ο ίδιος δεν πανηγύρισε κανένα. «Οταν ήρθα στην Ελλάδα υπέγραψα για τον Πανιώνιο. Μου έδωσε την ευκαιρία η ομάδα να φανώ και να αγωνιστώ. Ετσι έκρινα για τον πανηγυρισμό μου γιατί αυτό άξιζε στους φιλάθλους αυτής της ομάδας. Το είχα αποφασίσει. Από σεβασμό και από αγάπη προς τον κόσμο του Πανιωνίου. Εχω μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους», τόνισε ο ίδιος ο οποίος χειροκροτήθηκε και από τον κόσμο των «κυανέρυθρων» όταν έγινε αλλαγή και με το σκορ στο 1-3…

Ο Καρίμ επέστρεψε. Και πλέον βάζει πολύ δύσκολα στον Τάκη Λεμονή. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είδε ένα ξεχασμένο «όπλο» να μπαίνει στην φαρέτρα του και να τον δικαιώνει. Κοιτώντας και την εικόνα του Τζούρτζεβιτς που μπήκε ως αλλαγή ο Ιρανός δείχνει η πιο σίγουρη λύση για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ