“Ανακούφιση” στον Ατρόμητο με Μάντσον

Ευχάριστα ήταν τα νέα στον Ατρόμητο, όσον αφορά την υγεία του Νασιμέντο Μάντσον, αφού η μαγνητική που έκανε ο Βραζιλιάνος ήταν καθαρή. Ο Μάντσον ένιωσε ενοχλήσεις στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και οι ανησυχίες για ρήξη χιαστού δεν επιβεβαιώθηκαν έπειτα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης. Αύριο Τρίτη ο μεσοεπιθετικός […]

“Ανακούφιση” στον Ατρόμητο με Μάντσον | to10.gr

Ευχάριστα ήταν τα νέα στον Ατρόμητο, όσον αφορά την υγεία του Νασιμέντο Μάντσον, αφού η μαγνητική που έκανε ο Βραζιλιάνος ήταν καθαρή.

Ο Μάντσον ένιωσε ενοχλήσεις στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και οι ανησυχίες για ρήξη χιαστού δεν επιβεβαιώθηκαν έπειτα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης.

Αύριο Τρίτη ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Περιστερίου θα ακολουθήσει αποθεραπεία στο Spa και την πισίνα του προπονητικού κέντρου και το απόγευμα θα εξεταστεί και πάλι από τον γιατρό της ομάδας κύριο Πισκοπάκη.

Οι εκτιμήσεις για τον χρόνο απουσίας του είναι από μια βδομάδα εως ένα μήνα, ενώ ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι δε θα έχει σίγουρα στη διάθεση του τον ποδοσφαιριστή για το ματς με την ΑΕΚ, γιατί συμπλήρωσε κάρτες.