Σκίμπε: «Δύσκολη και καλή ομάδα η Κροατία»

Ο Μίχαελ Σκίμπε κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση της Εθνικής με την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ, τονίζοντας πως είναι μια πολύ δύσκολη και καλή ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Επίσης, το γεγονός πως ο επαναληπτικός θα γίνει στο Καραϊσκάκη, είναι πολύ θετικό και δίνει ένα μικρό αβαντάζ πρόκρισης στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον […]

Σκίμπε: «Δύσκολη και καλή ομάδα η Κροατία» | to10.gr

Ο Μίχαελ Σκίμπε κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση της Εθνικής με την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ, τονίζοντας πως είναι μια πολύ δύσκολη και καλή ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, το γεγονός πως ο επαναληπτικός θα γίνει στο Καραϊσκάκη, είναι πολύ θετικό και δίνει ένα μικρό αβαντάζ πρόκρισης στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σκίμπε στους ανθρώπους της FIFA μετά την κλήρωση:

Αν είναι ευχαριστημένος με την κλήρωση: «Ναι φυσικά. Πρώτα απ’ όλα είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει σε αυτά τα ματς, τώρα ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε την Κροατία. Μία πολύ δύσκολη και καλή ομάδα, παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και το κάνουν πολύ καλά αλλά εμείς είμαστε καλοί στο να αμυνόμαστε οπότε θα δούμε τι θα γίνει στο χορτάρι».

Για το αν ευνοεί την Ελλάδα που παίζει το δεύτερο ματς εντός έδρας: «Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο να παίζει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα σου. Στο πρώτο ματς παίζεις λίγο παραπάνω αμυντικά και με καλύτερη τακτική και μετά κοιτάς τι θα κάνεις στην έδρα σου. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μικρό αβαντάζ για εμάς».