Ηρακλής – Εδεσσαϊκός 3-1

Ηρακλής – Εδεσσαϊκός 3-1

Ακόμη μία νίκη φέτος για τον Ηρακλή που επικράτησε εύκολα εντός έδρας με σκορ 3-1 του Εδεσσαϊκού.

Τι και αν ο Ηρακλής από την περασμένη κιόλας εβδομάδα έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα; Ο Γηραιός συνέχισε τις «ροπαλιές» του και στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εδεσσαϊκό, επικρατώντας με σκορ 3-1, σιγουρεύοντας την παρουσία του στα μπαράζ.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι οι παίκτες του Εδεσσαϊκού ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά και πίεζαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά, αλλά, δεν μπόρεσαν με κάποιο τρόπο να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα των πρωτοπόρων.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Ηρακλής κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έδειχνε ολοένα και πιο απειλητικός. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32′ όταν ο Πτηνόπουλος έκανε ωραίο σουτ νικώντας τον Βόλτση. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε. Ο Ηρακλής μπήκε με… κέφια και δεν άργησε να διπλασιάσει τα τέρματά του, καθώς στο 50′ ο Ρόβας βρήκε τον Τάι και εκείνος με όμορφη προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Μάλιστα, στη συνέχεια ο δημιουργός έγινε εκτελεστής και διαμόρφωσε το 3-0 στο 68′, φτάνοντας τα 30 τέρματα φέτος στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Χαραβητίδη στο 75′.

Ηρακλής: Αμπάρης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας, Καραντασιάδης, Παναγιωτούδης, Καζναφέρης, Τάι (82΄ Καστριτσέας), Παπαδόπουλος (90΄ Κουρέλλας), Ρόβας (70΄ Κρυστάλλης), Πτηνόπουλος (74΄ Αμαραντίδης).

Εδεσσαϊκός: Βολτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργιου Ταουσιάνης, Σκαθαρούδης, Καράμπελας, Ντόγος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ