Οριστικό: Στη Χαλ με τριετές συμβόλαιο ο Μαρτίνς – Η φωτογραφία με τον Ατζούν

Οριστικό: Στη Χαλ με τριετές συμβόλαιο ο Μαρτίνς – Η φωτογραφία με τον Ατζούν

Προπονητής της Χαλ πρέπει να θεωρείται ο Πέδρο Μαρτίνς που συμφώνησε για συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η Χαλ θα είναι η επόμενη ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός, του οποίου το όνομα «έπαιξε» δυνατά και για τη Γουλβς, βρισκόταν τα τελευταία 24ωρα σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα του Ατζούν Ιλιτζαλί και έδωσε τελικά τα χέρια για συμβόλαιο τριών ετών.

Την είδηση έκαναν γνωστά τουρκικά και αγγλικά Μέσα, με τον 52τεχνικό να βρίσκεται μάλιστα στο γήπεδο της νέας του ομάδας για να παρακολουθήσει και το παιχνίδι με τη Γουίγκαν για την 13η αγωνιστική της Championship. Ο Μαρτίνς φωτογραφήθηκε με τον Ατζούν στις κερκίδες και όπως φαίνεται το μόνο που απομένει είναι να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έχει εκτός αποστολής ενόψει Καραμπάγκ μια 11άδα που… παίρνει πρωτάθλημα!

Στην Χαλ ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα βρει τον Δημήτρη Πέλκα ο οποίος βρίσκεται στις «τίγρεις» από το καλοκαίρι. Το έργο του Μαρτίνς πάντως μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού η Χαλ βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα της Championship.

Η φωτογραφία με τον Ατζούν:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ