Αποστολίδης: «Θα εκπλαγώ αν δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ…»

Αποστολίδης: «Θα εκπλαγώ αν δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ…»

Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε στον «Arena FM 89,4» για το συλλαλητήριο του κόσμου του ΠΑΟΚ, για τις δικαστικές διαμάχες του «Δικεφάλου», ενώ αναφέρθηκε και στον ενδεχόμενο τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Κούλης Αποστολίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Arena FM 89,4» σχολίασε το συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ, τη δήλωση Τουρσουνίδη και την αντίδραση του βουλευτή Αριστείδη Φωκά, αλλά και όσα αφορούν τον Δικέφαλο του Βορρά.

Για το συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα πολύ ζωντανό συλλαλητήριο. Υπήρχε πάρα πολύς κόσμος. Το συλλαλητήριο εξέφρασε την αντίθεση του στις πρακτικές που εφαρμόζει το κέντρο, το λεκανοπέδιο γενικότερα προς την περιφέρεια της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στον ΠΑΟΚ. Η προσέγγιση που έχουν γενικότερα προς την περιφέρεια είναι μειωτική και αρνητική».

Για την δήλωση Τουρσουνίδη και την αντίδραση του βουλευτή Αριστείδη Φωκά: «Γενικότερα η αντιμετώπιση των ΜΜΕ του λεκανοπεδίου είναι πάρα πολύ προσεκτική και πάρα πολύ επαγγελματικά επιλεκτική σ’ αυτά τα οποία προβάλουν ή σε αυτά τα οποία πνίγουν. Αυτή είναι η πρακτική τους την οποία υφίσταται όλη η υπόλοιπη περιφέρεια».

Για το αν αισιοδοξεί για την έκβαση της δικαστικής διαμάχης του ΠΑΟΚ: «Για να είμαι ειλικρινής, θα εκπλαγώ αν υπάρξει το οτιδήποτε θετικό για εμάς. Υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι αυτός που πρέπει να τιμωρηθεί για την μη συνέχιση του παιχνιδιού είναι η ΑΕΚ και όχι ο ΠΑΟΚ. Αυτό είναι σίγουρο. Επειδή όμως οι δικαστές επηρεάζονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα από τα αθηναϊκά ΜΜΕ δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος».

Για το ότι οι φετινές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον: «Φέτος οι δύο καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα ήταν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Σε κάποια σημεία υπερτερούσε ο ΠΑΟΚ, σε κάποια η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ και σαν ΠΑΕ και γενικότερα σαν ομάδα έχει κάνει πάρα πολλά βήματα ανάπτυξης. Η ομάδα έχει μία πάρα πολύ καλή βάση για έτσι ώστε να συνεχίσει την ανάπτυξη της και του χρόνου».

Για την πιθανότητα να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ: «Αν ο τελικός γίνει μεταξύ των δύο ομάδων θα πρέπει να παιχτεί στο γήπεδο. Επειδή όμως έχουν γίνει όλα αυτά μεταξύ τους, η ευχή και προτροπή προς όλους είναι ότι θα πρέπει να προσεχθεί πάρα πολύ το παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ