Καρφιά από Καβάνι: «Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι φίλοι»

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Νεϋμάρ έστω και αν δεν αναφέρει ξεκάθαρα το όνομά του έστειλε ο Έντινσον Καβάνι σε συνέντευξη του σε γαλλικό Μέσο. Πριν από λίγες μέρες όλοι γίναμε μάρτυρες του τσακωμού μεταξύ του «παλιού» Καβάνι και του «νέου» Νεϋμάρ, σχετικά με το ποιος θα εκτελεί τα πέναλτυ στην Παρί σεν Ζερμέν. Η ένταση […]

Καρφιά από Καβάνι: «Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι φίλοι» | to10.gr

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Νεϋμάρ έστω και αν δεν αναφέρει ξεκάθαρα το όνομά του έστειλε ο Έντινσον Καβάνι σε συνέντευξη του σε γαλλικό Μέσο.

Πριν από λίγες μέρες όλοι γίναμε μάρτυρες του τσακωμού μεταξύ του «παλιού» Καβάνι και του «νέου» Νεϋμάρ, σχετικά με το ποιος θα εκτελεί τα πέναλτυ στην Παρί σεν Ζερμέν. Η ένταση λύθηκε (;) μετά από προεδρική παρέμβαση, αλλά είναι σίγουρο πως οι εγωισμοί των παικτών θα ρίχνουν λάδι στην φωτιά της έντασης μεταξύ τους.

Κάπως έτσι σε μια συνέντευξη του ο Ουρουγουανός επιθετικός ήταν ξεκάθαρος: «Έχω διαφορετική φιλοσοφία. Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας. Ούτε να συμπεριφερόμαστε σαν οικογένεια. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να εμφανιζόμαστε ανάλογα στο χορτάρι…»