Ηρακλής : «Ματαίωση της φιέστας ανόδου, λόγω της αλλαγής κανονισμού»

Ηρακλής : «Ματαίωση της φιέστας ανόδου, λόγω της αλλαγής κανονισμού»

Μετά την αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού των ομάδων χωρίς άδεια, η διοίκηση του Ηρακλή δεν θέλησε να διοργανώσει φιέστα και να παραλάβει τον τίτλο από αντιπροσωπεία της ΕΠΟ.

Ο Ηρακλής ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια, βιώνοντας έναν ακόμη υποβιβασμό, όντας αναγκασμένος να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική. Παρόλα αυτά, όπως ανακοινώθηκε, φίεστα δε θα γίνει καθώς η διοίκηση δεν επιθυμεί απονομή στέψης του Πρωταθλητή από αντιπροσωπεία της ΕΠΟ.

Η διοίκηση του Γηραιού, τόνισε πως το πρωτάθλημα του Ηρακλή είναι παντοτινό και χαραγμένο μέσα του, ενώ διευκρίνισε πως η ομάδα ήταν, είναι και θα είναι ανένταχτη σε λυκοφιλίες, ανιαρές συμμαχίες και κυκλώματα που ρήμαξαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Μετά και την χθεσινή απόφαση της Super League για την αλλαγή των ποινών του κανονισμού αδειοδοτήσεων και την στάση που κράτησαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέναντι στον ιστορικότερο Σύλλογο της Βορείου Ελλάδος τον Ηρακλή μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να ματαιώσει την απονομή στέψης του Πρωταθλητή από αντιπροσωπεία της ΕΠΟ.

Το πρωτάθλημα που κέρδισε ο Ηρακλής είναι παντοτινό αλλά και χαραγμένο μέσα του. Είναι αυτό της αξιοπρέπειας και της αυτονομίας, ένα αγαθό που φέτος του το παρείχε ο κόσμος του και μόνο, από το προσωπικό του υστέρημα.

Τα τρία αστέρια είναι οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον μας, αλλά να θυμάστε ότι ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί από που δεν έπεσε ποτέ πιο δυνατός και σίγουρα πιο σοφός από ποτέ. Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα είναι ανένταχτος απέναντι σε λυκοφιλίες, σε ανιαρές συμμαχίες και σε κυκλώματα που ρήμαξαν το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ