Ο Τζάτζα… τρομοκρατεί την Primera Division!

Ο Σιμόνε Τζάτζα, έχει κάνει τρομερό ξεκίνημα στο ισπανικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Βαλένθια. Σε σύνολο 8 αγωνιστικών έχει σκοράρει 7 φορές και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ πίσω από τον Λιονέλ Μέσι. Ο Ιταλός «μπόμπερ» σκοράρει ένα γκολ κάθε 89 λεπτά και η συνολική του απόδοση για τις «νυχτερίδες» για τον μήνα Σεπτέμβριο […]

Ο Τζάτζα… τρομοκρατεί την Primera Division! | to10.gr

Ο Σιμόνε Τζάτζα, έχει κάνει τρομερό ξεκίνημα στο ισπανικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Βαλένθια. Σε σύνολο 8 αγωνιστικών έχει σκοράρει 7 φορές και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ πίσω από τον Λιονέλ Μέσι. Ο Ιταλός «μπόμπερ» σκοράρει ένα γκολ κάθε 89 λεπτά και η συνολική του απόδοση για τις «νυχτερίδες» για τον μήνα Σεπτέμβριο του έδωσε το βραβείο του Παίκτη του Μήνα!

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός μετά από μια καλή διετία στην Σασαουόλο (2013-2015) κέρδισε την… προαγωγή στην Γιουβέντους. Εκεί όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί και κατέληξε δανεικός στην Γουέστ Χαμ και για το πρώτο εξάμηνο του 2017 στη Βαλένθια. Τότε με 6 γκολ σε 20 εμφανίσεις έπεισε το κοινό του «Μεστάγια» και τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου για την αξία του και τελικά το καλοκαίρι αποκτήθηκε έναντι 16 εκατ. ευρώ.

Πάρτε μια γεύση από τα προσόντα του Ιταλού σκόρερ: