«Πολιορκία» αποθέωσης από τους οπαδούς του Άρη στους παίκτες! (pics)

«Πολιορκία» αποθέωσης από τους οπαδούς του Άρη στους παίκτες! (pics)

Η γιορτή που είχε στηθεί στις εξέδρες κατά τη διάρκεια του ματς με τον Πανσερραϊκό, μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο, με εκατοντάδες οπαδούς του Άρη να συρρέουν για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές και τον Δημήτρη Σπανό.

Το… έλα να δεις έγινε στο φινάλε του αγώνα του Άρη με τον Πανσερραϊκό, που βρήκε νικητές τους κίτρινους με σκορ 2-0. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αποθεώσει τους παίκτες, αλλά και τον Δημήτρη Σπανό.

Οι οπαδοί περικύκλωσαν τους ποδοσφαιριστές και τον Ελληνα τεχνικό ευχαριστώντας τους για το γεγονός ότι έφεραν τον Άρη και πάλι εκεί που ανήκει. Στη Σούπερ Λίγκα!

Βεβαίως οι οπαδοί ζήτησαν και πήραν πολλά αυτόγραφα ενώ βγήκαν αρκετές φωτογραφίες με τον κόσμο της ομάδας που ξεπέρασε τις 15 χιλιάδες και δημιούργησε σπουδαία ατμόσφαιρα.

Βεβαίως εκείνος που είχε την τιμητική του ήταν ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος στο ποδοσφαιρικό του «αντίο» από τα γήπεδα έγινε «ένα» με τους οπαδούς με τους οποίους εδώ και χρόνια έχει αναπτύξει στενή σχέση.

Οι οπαδοί φορούσαν το ειδικό μπλουζάκι της «επιστροφής» με το ομοιόμορφο κίτρινο να δίνει ξεχωριστό χρώμα στις κερκίδες, αλλά και τον αγωνιστικό χώρο. Γενικότερα στο γήπεδο σήμερα βρέθηκαν αρκετά μικρά παιδιά που έδωσαν τον δικό τους ξεχωριστό τόνο σε μια γιορτή που οι άνθρωποι γύρω από τον Άρη εύχονται να είναι μόνο η αρχή για τον ιστορικό σύλλογο.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι στη σουίτα του Καρυπίδη βρέθηκε ο Θωμάς Ναζλίδης και ο Ραούλ Μπράβο. Ο πρώτος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ομάδας, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να αναλάβει χρέη είτε βοηθού προπονητή, είτε τεχνικού διευθυντή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ