Έτοιμος ο Χατσερίντι για τον ΠΑΟΚ

Έτοιμος ο Χατσερίντι για τον ΠΑΟΚ

Η ανάρτηση με νόημα του Γιώργου Σαββίδη για τον Ουκρανό αμυντικό

Όλα έτοιμα στον ΠΑΟΚ για το πρώτο «μπαμ» του καλοκαιριού και όπως φαίνεται ο Γιώργος Σαββίδης είναι ιδιαίτερα ανυπόμονος. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη έκανε πριν από λίγο μια ανάρτηση στο Instagram με τον αριθμό 34. Τον αριθμό της φανέλας του Εβγέν Χατσερίντι στη Ντιναμό Κιέβου.

Χθες to10.gr σας είχε αναφέρει με λεπτομέρειες τις ακριβώς συμβαίνει με τον σπουδαίο κεντρικό αμυντικό, και πως ουσιαστικά το τελευταίο εμπόδιο είναι η «μάχη των ατζέντηδων» προκειμένου να εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη. Από την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή, άρα ο Χατσερίντι είναι πλέον έτοιμος ως ελεύθερος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες από την Ουκρανία κάνουν λόγο για συμβόλαιο της τάξης του 1,8 εκατ ευρώ τον χρόνο! Πολύ μεγάλο ποσό.

Ο ίδιος ο Χατσερίντι το πρωί είχε παραδεχθεί τις συνομιλίες του με τον ΠΑΟΚ, και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. Είχε πει πως θα πάρει την τελική του απόφαση το αργότερο σε δέκα ημέρες. Φαίνεται πως αποφάσισε πιο γρήγορα. Ή πιο σωστά ότι ο ΠΑΟΚ το αποφάσισε πιο γρήγορα, διότι την πρόταση ο Δικέφαλος του Βορρά την έχει καταθέσει από τον Γενάρη στον διεθνή στόπερ. Είχε πει όμως στον Χατσερίντι πριν από μερικές ημέρες, ότι θα πρέπει να περιμένει λίγο προκειμένου να του επιβεβαιώσει ότι μπορεί να του κάνει την ίδια και τώρα. Το πλήρωμα του χρόνου μοιάζει να έφτασε. Ο Χατσερίντι είναι σίγουρα μια πολύ σπουδαία προσθήκη για τον ΠΑΟΚ, και συνολικά για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή τα ρεπορτάζ στην Θεσσαλονίκη θέλουν κοντά στον Δικέφαλο του Βορρά, και τον Πόντους Βέρνμπλουμ. Τον 31άχρονο κεντρικό μέσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν στην πραγματικότητα πηγαίνει για «διπλό χτύπημα» ενώ την ίδια στιγμή είναι κοντά και στην απόκτηση του Ντάριο Σρνά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ