Η ντροπή του Αουγκεντάλερ για τα πέναλτι στο Μπάγερν-ΠΑΟΚ

Η ντροπή του Αουγκεντάλερ για τα πέναλτι στο Μπάγερν-ΠΑΟΚ

Ο Κλάους Αουγκεντάλερ μιλώντας σε γερμανική εφημερίδα επισήμανε πως ένιωσε ντροπή για εκείνο το ματς με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο ο διαιτητής έδωσε τόσες πολλές επαναλήψεις σε πέναλτι των Γερμανών.

Σε συνέντευξή του σε πολιτική εφημερίδα της Γερμανίας, ο Κλάους Αουγκεντάλερ παραδέχθηκε για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια πως ο ΠΑΟΚ άξιζε να προκριθεί επί της Μπάγερν Μονάχου στη διαδικασία των πέναλτι το 1983!

Στις 19/10/1983 ο Δικέφαλος είχε κρατήσει τη γερμανική ομάδα στο 0-0 στην Τούμπα, αλλά κατάφερε να πάρει 0-0 και στη ρεβάνς του Μονάχου στις 2/11/1983, οδηγώντας το ματς στην παράταση και τα πέναλτι.

Εκεί ο ΠΑΟΚ έχασε με 9-8 μετά από μια δραματική εξέλιξη και αφού ο Άγγλος διαιτητής Άλαν Ρόμπινσον είχε δώσει πολλές επαναλήψεις σε χαμένα πέναλτι των Γερμανών, βοηθώντας τους τελικά να «κλέψουν» την πρόκριση!

Ο Κλάους Αουγκεντάλερ στη συνέντευξη που παραχώρησε επισήμανε πως ένιωσε ντροπή για εκείνο το ματς, καθώς άλλωστε ο ίδιος χρειάστηκε τρεις εκτελέσεις για να πετύχει το πρώτο πέναλτι της Μπάγερν και να ισοφαρίσει σε 1-1, καθώς ο Κωστίκος είχε ευστοχήσει πρώτος.

Ο βετεράνος άσος της Μπάγερν Μονάχου είπε: «Ένιωσα ντροπή γιατί στην διαδικασία των πέναλτι, ο διαιτητής ζήτησε να εκτελέσω ένα πέναλτι για τρίτη φορά! Αισθάνθηκα άσχημα, δεν ήθελα να εκτελέσω το πέναλτι τρεις φορές αλλά το έκανα. Η εύνοια που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εξαντλήθηκε με αυτές τις αποφάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ