Λιβάγια: Είμαι οπαδός της Ίντερ, να βρω δίχτυα στο «Σαν Σίρο»

Λιβάγια: Είμαι οπαδός της Ίντερ, να βρω δίχτυα στο «Σαν Σίρο»

Ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ μίλησε για το πέρασμά του από την Ιταλία και το αποψινό ματς.

Ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ μίλησε για το πέρασμά του από την Ιταλία και το αποψινό ματς.

Την ευχή να σκοράρει στο «Σαν Σίρο», απέναντι στην Μίλαν, εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Gazzetta Dello Sport o Mάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ, που έχει αγωνιστεί στο Καμπιονάτο με τις φανέλες των Ίντερ και Αταλάντα, δήλωσε οπαδός των «Νερατζούρι» και ανέλυσε τόσο το αποψινό ματς, όσο και τους λόγους που τον έφεραν εκτός του ιταλικού ποδοσφαίρου.

«Είμαι οπαδός της Ίντερ και την αγαπάω. Εκεί ξεκίνησα και σκόραρα τα πρώτα μου γκολ στο Σαν Σίρο. Με είχε φέρει ο Στραματσόνι με τον οποίο θα είχαμε τον ίδιο προορισμό, την Ελλάδα. Έπρεπε να φύγω για να εξελιχθώ γιατί στην ηλικία των 18 ετών είναι δύσκολο να έχεις αρκετό χρόνο συμμετοχής σε μία τέτοια ομάδα. Αλλά η Ίντερ είναι μέσα στην καρδιά μου και γι’ αυτό έχω έναν λόγο παραπάνω να θέλω να σημειώσω ένα γκολ απέναντι στη Μίλαν», είπε αρχικά ο Λιβάγια.

Ενώ σε ότι έχει να κάνει με τα όσα είχαν ακουστεί για τον οξύθυμο χαρακτήρα του, το διάστημα που ήταν στην Ιταλία, τόνισε: με τον οξύθυμο χαρακτήρα του στο παρελθόν, ο Λιβάγια τόνισε: «Είχε ειπωθεί ότι είχα έρθει στα χέρια με τον Κολαντουόνο στην Αταλάντα, αλλά δεν είναι αλήθεια. Είχαμε έναν καβγά, το έχω παραδεχθεί, αλλά δεν υπήρξε κανένα χτύπημα. Και είναι αλήθεια ότι στη Λας Πάλμας είχα τιμωρηθεί με πέντε αγωνιστικές. Είπαν ότι έσπρωξα τον διαιτητή, αλλά αντιθέτως εγώ ήθελα απλά να του μιλήσω. Η αλήθεια είναι ότι όταν παίζεις σε μικρή ομάδα αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Ο Σέρχιο Ράμος για τον ίδιο λόγο θα είχε τιμωρηθεί με μια αγωνιστική. Επίσης είναι αλήθεια ότι δεν απαντούσα στις κλήσεις του Κόβατς του προπονητή της Εθνικής Κροατίας κάτω των 21 ετών. Πάλεψα για να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών, αλλά μετά τον αποκλεισμό εναντίον της Χιλής όλοι τα είχαν μαζί μου. Είχα κουραστεί, δεν ήθελα να επιστρέψω και δεν απαντούσα στις κλήσεις του. Μετά από δύο ώρες συζήτησης, όμως, το ξεκαθαρίσαμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ