Την θέση του Μπίσεσβαρ, ερίζουν οι Ουάρντα και Λάμπρου

Την θέση του Μπίσεσβαρ, ερίζουν οι Ουάρντα και Λάμπρου

Δύο ποδοσφαιριστές θα «κονταροχτυπηθούν», Ουάρντα και Λάμπρου, για την θέση του Μπίσεσβαρ, ενόψει της αναμέτρησης με τη Βασιλεία στην Τούμπα και to10.gr αναλύει τα συν και τα πλην των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ είναι ο μεγάλος άτυχος, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει για την πρώτη αναμέτρηση με τη Βασιλεία στο γήπεδο της Τούμπας την προσεχή Τρίτη (24/7). Ο Ολλανδός δέχτηκε ένα χτύπημα στο δυνατό φιλικό του «δικέφαλου» με τη Ντε Γκράαφσαπ και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας για να υποχωρήσει η φλεγμονή στο γόνατο του. Οι πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα τις Τούμπας με τη Βασιλεία είναι ελάχιστες, αντίθετα έχει ελπίδες να αγωνιστεί στη ρεβάνς της Ελβετίας.

Η απουσία του είναι ένα πλήγμα για τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς υπολόγιζε πολύ στην εμπειρία και την διάθεση που έβγαζε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο 49χρονος τεχνικός είχε αποφασίσει να παίξει με τους Ελβετούς, κυρίως με τους «παλιούς». Οι λόγοι ήταν πως υπήρχε χημεία, γνωρίζονται από πέρσι και φυσικά ξέρουν το τι θέλει ο προπονητής τους στον αγωνιστικό χώρο. Το να χάνεις μια πολύτιμη μονάδα παραμονές του αγώνα δεν είναι ότι το καλύτερο. Στον ΠΑΟΚ ένα περισσότερο γιατί αυτοί που ακολουθούν και θα διεκδικήσουν την θέση του δεν έχουν εικόνα από την ομάδα, ούτε καν από τα αποδυτήρια.

Αναφερόμαστε στους Αμρ Ουάρντα και Λάζαρο Λάμπρου. Ο πρώτος είχε μια γεμάτη χρονιά με τον Ατρόμητο, στη συνέχεια πήγε με την Εθνική Αιγύπτου στη Ρωσία, ενώ μπήκε στην προετοιμασία του Δικεφάλου, στο Οστεμπεργκ. Αγωνίστηκε στα τρία από τα 7 φιλικά (Γάνδη, Αντβέρπ και Ντε Γκράαφσααπ) γράφοντας τα πρώτα 161′ με την φανέλα του Δικεφάλου. Ο Αιγύπτιος έχει πολλά ποιοτικά στοιχεία και αυτό φάνηκε από την πρώτη προπόνηση που έκανε. Ο Λουτσέσκου θέλησε να τσεκάρει ποια θέση του ταιριάζει και έχει διαπιστώσει ότι είναι καλύτερα να ξεκινά από το αριστερό άκρο της επίθεσης. Σε πρώτη φάση θα είναι μία χρυσή εφεδρεία, αλλά αν δείξει την διάθεση που είχε και στο Όστερμπεεκ, τότε σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας.

Ο δεύτερος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, ενώ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ομάδα, παίρνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής. Από τα 7 φιλικά που έδωσαν οι ασπρόμαυροι δεν πήρε λεπτά συμμετοχής σ’ αυτά με Γάνδη και Ντε Γκράαφσααπ. Κατέγραψε 270 λεπτά, πέτυχε δύο τέρματα, ενώ είχε και μια τελική πάσα. Αυτό που υποστηρίζουν όσοι βρέθηκαν κοντά στην ομάδα στο στάδιο της προετοιμασίας είναι πως ο Λάμπρου ήταν η αποκάλυψη. Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που συμμετείχε. Το πιο σημαντικό και συνάμα ελπιδοφόρο στην περίπτωσή του είναι ότι μέρα με τη μέρα εμφανιζόταν και καλύτερος και ρουφούσε σαν σφουγγάρι αυτά που ζητούσε ο Λουτσέσκου. Έπεισε τον Ρουμάνο ότι πρέπει να επενδύσει πάνω του και πλέον έχει γίνει ένας πολύ ευχάριστος πονοκέφαλος

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα ζυγίσει με πολύ προσοχή και τις δύο περιπτώσεις και θα αποφασίσει τις επόμενες ώρες ποιος από τους δύο θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Πάντως θα είναι μια «μάχη» που ο νικητής ενδεχομένως να κερδίσει πολλά. Αν καταφέρει να συνεργαστεί άψογα με τον Αντελίνο Βιερίνια και αποδώσει τα μέγιστα στη θέση του αριστερού πλάγιου επιθετικού τότε θα έχει τον πρώτο λόγο στην αρχική 11αδα και για τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ