Ολυμπιακός: Η 11άδα που έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς  και το τετ α τετ με Μασούρα για… Τόρο

Ολυμπιακός: Η 11άδα που έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς και το τετ α τετ με Μασούρα για… Τόρο

Το σχήμα που δοκίμασε ο Μαρτίνς για το αυριανό τεστ του Ολυμπιακού με... θέα στη Λουκέρνη και η κουβέντα με τον Μασούρα για τον Τοροσίδ

Δεν αλλάζει συνήθειες. Και αύριο το πρωί κανονικά προπόνηση υπάρχει στο πρόγραμμα του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό. Για τον λόγο αυτό ο Πορτογάλος ούτε αποστολή ανακοίνωσε για το αυριανό φιλικό με τη Λεγκάνες, ούτε βεβαίως μπήκε στην διαδικασία να διαμορφώσει διαφορετικό το προπονητικό πρόγραμμα. Το έχει δείξει κατ επανάληψη άλλωστε πως δεν ασχολείται με τις… εντυπώσεις. Το επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά.

Παρά ταύτα θέμα από τον Ρέντη προέκυψε, και μάλιστα «διπλό» γιατί και πρόβα 11άδας υπήρξε και ένα πολύ ενδιαφέρον τετ α τετ με τον Γιάννη Μασούρα που σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε αυτό που to10.gr λέει από την πρώτη στιγμή. Ότι δηλαδή ο Βασίλης Τοροσίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό ως στόπερ και όχι για να παίξει στα άκρα της άμυνας. Ο Μαρτίνς λοιπόν μίλησε με τον Μασούρα, του εξήγησε πως είναι πολύ ευχαριστημένος από εκείνον και ότι περιμένει πολλά και από τον νεαρό άσο αλλά και από τον Ομάρ. Το δίδυμο δηλαδή της δεξιάς πλευράς που εννοείτε πως είναι κλειδωμένο.

Και σε ότι αφορά στην εντεκάδα και την… πρόβα που ήδη αναφέραμε; Εδώ σίγουρα το ενδιαφέρον είναι ακόμη μεγαλύτερο διότι ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του. Όχι για τη Λεγκάνες, αλλά για τη… Λουκέρνη. Κόντρα στη Λεγκάνες θα δοκιμάσει αυτό που έχει κατά νου και αναλόγως θα προχωρήσει. Ποια είναι λοιπόν η επιλογή του κόουτς, όπως φάνηκε από το χθεσινό διπλό; Γιαννιώτης στον άσο. Ομάρ και Τσιμίκας οι δύο πλάγιοι μπακ. Βούκοβιτς και Μιράντα το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Μπουχαλάκης και Καμαρά στους κεντρικούς χαφ με τον Φορτούνη μπροστά τους. Ποντένσε και Λάζαρος στα δύο άκρα της επίθεσης και Γκερέρο σε ρόλο σέντερ φορ.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως η «10άδα» είναι κλειδωμένη εν όψει Λουκέρνης. Μόνο στις θέσεις των στόπερ υπάρχει μια συζήτηση ανοιχτή. Εκεί όπου ο Γιάγκος Βούκοβιτς δείχνει αυτή την εποχή σε καλύτερη κατάσταση από όλους. Ο Σέρβος που έχει κερδίσει τη δεδομένη χρονική στιγμή τον προπονητή του. Ο παρτενέρ του είναι που δίνει την αίσθηση πως θα «παιχθεί» ως την τελευταία στιγμή. Με τον Μιράντα και τον Σισέ βασικούς διεκδικητές. Ο Τοροσίδης δεν είναι ακόμη έτοιμος, ο Μεριά έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα άρα προφανώς και οι δύο δεν είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να πάρουν φανέλα βασικού. Θα δούμε λοιπόν ποιος από τους Σισέ ή Μιράντα θα κερδίσουν την τελευταία θέση της εντεκάδας. Για τη Λουκέρνη ξαναλέμε. Αύριο με βάση τη δοκιμή στον Ρέντη, ξεκινά ο Πορτογάλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ