Η νέα γενιά του Ολυμπιακού στο Καμπ Νου

Η νέα γενιά του Ολυμπιακού στο Καμπ Νου

Ένα στοιχείο της αναμέτρησης στο Καμπ Νου που δε «φωτίστηκε» όσο θα’ πρεπε, έχει να κάνει με την επιλογή του Τάκη Λεμονή να ρίξει στη «μάχη» τέσσερις παίκτες με ηλικία μικρότερη των 23 ετών. Μια απόφαση του 57χρονου τεχνικού που δείχνει και την πρόθεση του ν’ αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τους νεαρούς παίκτες της ομάδας […]

Ένα στοιχείο της αναμέτρησης στο Καμπ Νου που δε «φωτίστηκε» όσο θα’ πρεπε, έχει να κάνει με την επιλογή του Τάκη Λεμονή να ρίξει στη «μάχη» τέσσερις παίκτες με ηλικία μικρότερη των 23 ετών. Μια απόφαση του 57χρονου τεχνικού που δείχνει και την πρόθεση του ν’ αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τους νεαρούς παίκτες της ομάδας του, ανεξάρτητα με το όνομα του αντιπάλου.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στην εντεκάδα του έναν 19χρονο, έναν 20χρονο και δύο 22χρονους παίκτες, ενώ χρησιμοποιήθηκε σαν αλλαγή κι ένας 23χρονος. Αν μη τι άλλο αυτό αποδεικνύει πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να επενδύσουν σ’ αυτά τα παιδιά, έχοντας πάντα στα υπόψιν και το παράδειγμα του Παναγιώτη Ρέτσου.

 

Ο μικρότερος Νικολάου
Ο Βενιαμίν της νέας γενιάς του Ολυμπιακού στο χορτάρι του Καμπ Νου ήταν ο Δημήτρης Νικολάου. Ήταν ένα παιχνίδι – σταθμός στην καριέρα του 19χρονου στόπερ καθώς τα “φώτα» έπεσαν πάνω στον μικρό.

Ο Νικολάου στάθηκε άτυχος στη φάση του αυτογκόλ στο 18’ αλλά θα έχει να λέει μια ζωή για το γκολ που πέτυχε ένα λεπτό πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Ανδρούτσος
Ο Θανάσης Ανδρούτσος ήταν μια ακόμα επιλογή του Λεμονή που αφορά τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, όπως και ο Νικολάου. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε στα άκρα της επιθετικής γραμμής των πρωταθλητών, αλλά σε τέτοιου είδους ματς περιορίστηκε σε αμυντικά καθήκοντα.

Οι δύο 22άρηδες
Ο Λεονάρντο Κούτρης αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής των Πειραιωτών και ο Σάσα Ζντίελαρ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Σέρβος είχε ρόλο εσωτερικού μέσου στην τριάδα του κέντρου παίζοντας δίπλα στον Ρομαό.

Ο Λεμονής υπολογίζει πολύ και στους δύο και δεν είναι τυχαίο ότι τους χρησιμοποίησε τους δύο 22χρονους στα πιο δύσκολα παιχνίδια, με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Ο 23άρης Τζούρτζεβιτς
Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς δεν ήταν στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού αλλά πάτησε το χορτάρι του Καμπ Νου, παίζοντας σαν αλλαγή. Ο 23χρονος σέντερ φορ των «ερυθρόλευκων» πάντως δεν είναι σε καλό «φεγγάρι» και τούτο φάνηκε και στο ματς στη Βαρκελώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ