Μονεβασιώτης: Προσφέραμε 1,2 εκατ. ευρώ στον Τσόρι

Μονεβασιώτης: Προσφέραμε 1,2 εκατ. ευρώ στον Τσόρι

Το πλήρες οικονομικό σκέλος της πρότασης που είχε καταβάλει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» το καλοκαίρι στον Τσόρι Ντομίνγκες αποκάλυψε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, το οποίο άγγιζε τα 1,2 εκατ. ευρώ. Η πρόταση της ΠΑΕ ήταν κλιμακωτή και πολυεπίπεδη και κάλυπτε τον Αργεντινό βιρτουόζο ποδοσφαιριστή ακόμα και στην περίπτωση που σταματούσε το ποδόσφαιρο. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την πρόταση […]

Το πλήρες οικονομικό σκέλος της πρότασης που είχε καταβάλει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» το καλοκαίρι στον Τσόρι Ντομίνγκες αποκάλυψε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, το οποίο άγγιζε τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση της ΠΑΕ ήταν κλιμακωτή και πολυεπίπεδη και κάλυπτε τον Αργεντινό βιρτουόζο ποδοσφαιριστή ακόμα και στην περίπτωση που σταματούσε το ποδόσφαιρο. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την πρόταση την οποία αρνήθηκε ο Τσόρι για να αγωνιστεί φέτος στη Segunda Division τη Ράγιο Βαγεκάνο:

«Ο Τσόρι ήταν ευαίσθητο και περίμενε τον Ολυμπιακό. Επειδή ο Απόλλων είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει μικρύνει τα τελευταία 20 χρόνια λόγω μαρασμού, θεωρήσαμε ότι ο Τσόρι θα μπορούσε να μας ανεβάσει επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

Του δίναμε 300.000 καθαρή αμοιβή για τον πρώτο χρόνο και άλλες 300.000 το δεύτερο. Για την εφορία του 150.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και άλλες 150.000 ευρώ το δεύτερο. Σπίτι και αυτοκίνητο 20.000 ευρώ τον πρώτο και άλλα τόσα το δεύτερο. Εισιτήρια για την Αργεντινή 10.000 τον κάθε χρόνο για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Πριμ 50.000 τον πρώτο χρόνο και το δεύτερο και επαγγελματική αποκατάσταση. Αν δεν έβρισκε δουλειά στο ποδόσφαιρο που ήθελε, θα του προσέφερε ο Απόλλων 100.000 ευρώ για να φτιάξει το δικό του «Βενέτης» στην Ελλάδα. Αν μάλιστα επιθυμούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του, θα του προσφέραμε 500.000 ευρώ, για να πάρει το franchise της «Βενέτης» στην Αργεντινή. Το συνολικό κόστος της πρότασής μας ήταν 1.200.000 ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ