“Ξυπόλυτη” Βασίλισσα…

Είναι δυνατόν να έχεις κατακτήσει το Champions League για δεύτερη σερί χρονιά και τελικά η…Λέστερ να κερδίζει περισσότερα χρήματα από εσένα; Με τους κανονισμούς της UEFA περί διαμοιρασμού των χρημάτων, φαίνεται πως όλα είναι εφικτά. Η Λέστερ λοιπόν, η οποία θυμίζουμε πως αποκλείστηκε στα προημιτελικά της περσινής διοργάνωσης, έβαλε στα ταμεία της το ποσό των […]

“Ξυπόλυτη” Βασίλισσα… | to10.gr

Είναι δυνατόν να έχεις κατακτήσει το Champions League για δεύτερη σερί χρονιά και τελικά η…Λέστερ να κερδίζει περισσότερα χρήματα από εσένα;

Με τους κανονισμούς της UEFA περί διαμοιρασμού των χρημάτων, φαίνεται πως όλα είναι εφικτά.

Η Λέστερ λοιπόν, η οποία θυμίζουμε πως αποκλείστηκε στα προημιτελικά της περσινής διοργάνωσης, έβαλε στα ταμεία της το ποσό των 81,7 εκατομμυρίων, με τους Ισπανούς να βγάζουν 700 χιλιάδες λιγότερες ερχόμενοι στην τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης.

Τρίτη, γιατί τους προσπέρασε και η Γιουβέντους, η οποία μάλιστα πήρε και τα πιο πολλά χρήματα στη διοργάνωση εισπράττοντας συνολικά το ποσό των 110 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα νούμερα αυτά φυσικά δεν προκύπτουν στην …τύχη και έχουν να κάνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με το Market Pool που μοιράζονται οι ομάδες της κάθε χώρας.

Στον παρακάτω πίνακα λοιπόν μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα ποσά που πήραν οι τρεις ομάδες, καθώς και την ακριβή προέλευση τους: