Τι λέει η ΑΕΚ για την επιστολή Βασιλόπουλου

Τι λέει η ΑΕΚ για την επιστολή Βασιλόπουλου

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο to10.gr, ο Δήμος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, ζητά την συμβολή της Κυβέρνησης προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν στο γήπεδο της ΑΕΚ που χτίζεται στην πόλη, καθώς και σε παράπλευρα έργα που σχετίζονται με το πρότζεκτ «Αγια-Σοφιά». Για τα οποία η Δημοτική Αρχή έχει θέσει προβληματισμούς και […]

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο to10.gr, ο Δήμος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, ζητά την συμβολή της Κυβέρνησης προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν στο γήπεδο της ΑΕΚ που χτίζεται στην πόλη, καθώς και σε παράπλευρα έργα που σχετίζονται με το πρότζεκτ «Αγια-Σοφιά».

Για τα οποία η Δημοτική Αρχή έχει θέσει προβληματισμούς και αστερίσκους, όπως για παράδειγμα η υπογειοποίηση αλλά και η απομάκρυνση του σταθμού μεταφόρτωσης των απορριμματοφόρων από το άλσος.

Από πλευράς ΑΕΚ δεν υπάρχει σε επίσημο επίπεδο η παραμικρή αντίδραση, με την Ένωση να εμμένει στις θέσεις που είχε εκφράσει προ εβδομάδων και στις οποίες, τονιζόταν πως η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να σεβαστεί τους νόμους και να φροντίσει άμεσα την απομάκρυνση του σταθμού μεταφόρτωσης από το άλσος. Μιας και τα έργα για το γήπεδο προχωρούν και τα σκουπίδια, δεν γίνεται να βρίσκονται στην ίδια περιοχή.

Έτσι λοιπόν η επιστολή της Δημοτικής Αρχής και των όσων εκφράζονται σε αυτή, δεν φέρνει κάποια αντίδραση από πλευράς Ένωσης. Με αυτό που τονιζόταν μεταξύ άλλων από ανθρώπους της ομάδας αλλά και από τα στελέχη που ασχολούνται με το θέμα του γηπέδου, να είναι πως το μόνο που επιχειρεί ο Δήμος, είναι να δείξει… συνέπεια.

Προκειμένου να κάνει πράξει τα όσα είχε επικαλεστεί παλαιότερα, σχετικά με τα οφέλη που επιθυμούσε να αποκομίσει η πόλη, μέσω του έργου του γηπέδου αλλά και των παράπλευρων, που προβλέπονται. Εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό για την πόλη του.

Κάτι, που επιχειρεί να κάνει τώρα, θέτοντας ζητήματα προς την Κυβέρνηση που δεν αφορούν την ΑΕΚ, αλλά τον Δήμο. Η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τις εργασίες για την «Αγια-Σοφιά» και την πρόοδό τους, βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί από τον Ιούλιο και είναι συγκεκριμένο.

Δείτε εδώ την επιστολή Βασιλόπουλου στον Τσίπρα για την «Αγιά Σόφια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ