«Δεν έχασες ποτέ το χαμόγελο και τη δύναμή σου!»

«Δεν έχασες ποτέ το χαμόγελο και τη δύναμή σου!»

Ήταν αναμφίβολα ένας εκ των βασικότερων συντελεστών του σημαντικού αποτελέσματος της ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της «Ένωσης», Γιάννη Ανέστη, ο οποίος εν μέσω της σκληρής κριτικής που δέχονταν το τελευταίο διάστημα πέτυχε μία σπουδαία εμφάνιση και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να κατακτήσει τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στο […]

Ήταν αναμφίβολα ένας εκ των βασικότερων συντελεστών του σημαντικού αποτελέσματος της ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της «Ένωσης», Γιάννη Ανέστη, ο οποίος εν μέσω της σκληρής κριτικής που δέχονταν το τελευταίο διάστημα πέτυχε μία σπουδαία εμφάνιση και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να κατακτήσει τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στο Μιλάνο.

Σε αυτή του την εξαιρετική εμφάνιση, όσο και στα «συστατικά» εκείνα που τον βοήθησαν να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και τη σκληρή κριτική που δέχτηκε από μερίδα του Τύπου, στάθηκε με ποστάρισμά της στο Instagram, η σύντροφός του.

Αναλυτικά το ποστάρισμά της:

«Χαρές, λύπες, δυσκολίες, επιτυχίες, αποτυχίες, αλλά πάνω από όλα αυτό το χαμόγελο και τη δύναμη που έχεις δεν την έχασες ποτέ! Δουλεύεις κάθε μέρα για το καλύτερο και αυτό που αγαπάς πραγματικά! Πάντα δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς και ό,τι κανείς στη ζωή σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ