Αλλάζει ονομασία το ιστορικό «Καμπ Νου»

Τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς! Η Μπαρτσελόνα έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως το θρυλικό γήπεδό της θα ανακαινιστεί κοστίζοντάς της περίπου 500 εκατομμμύρια ευρώ, με τα έργα να αναμένεται να έχουν ολοκλήρωθει μέχρι το τέλος της σεζόν 2021/2022. Το κόστος είναι βέβαια αρκετά υψηλό (ακόμα και για ένα μεγαθήριο όπως η «Μπάρτσα») […]

Αλλάζει ονομασία το ιστορικό «Καμπ Νου» | to10.gr
Τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς!
Η Μπαρτσελόνα έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως το θρυλικό γήπεδό της θα ανακαινιστεί κοστίζοντάς της περίπου 500 εκατομμμύρια ευρώ, με τα έργα να αναμένεται να έχουν ολοκλήρωθει μέχρι το τέλος της σεζόν 2021/2022.
Το κόστος είναι βέβαια αρκετά υψηλό (ακόμα και για ένα μεγαθήριο όπως η «Μπάρτσα») και τα έξοδα πρέπει με κάποιο τρόπο να καλυφθούν
Έτσι λοιπόν, εκτός από νέα οροφή, νέους ηλεκτρονικούς πίνακες και υπερσύγχρονες σουίτες, το ανακαινισμένο στάδιο θα έχει όπως φαίνεται και… καινούριο όνομα.
Το όνομα αυτό θα αφορά φυσικά κάποια εμπορική συμφωνία, που οι υπέυθυνοι της ομάδας αισιοδοξούν πως θα έχει συμφωνηθεί στα μέσα του 2018, και θα βάλει στα ταμεία της το ιλιγγιώδες ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ.
Μένει μόνο να δούμε πως θα αντιδράσουν στο άκουσμα της είδησης αυτής οι οπαδοί τον «Μπλαουγκράνα», οι οποίοι είχαν διχαστεί και το 2010 όταν η ομάδα τους αποφάσιζε για πρώτη φορά στην ιστορία της να τοποθετήσει χορηγό στη φανέλα, υπογράφοντας τότε συμφωνία με την «Qatar Foundation» έναντι 180 εκατομμυρίων ευρώ για 6 χρόνια.