«Όρθια» με Χαντάνοβιτς η Ίντερ

«Όρθια» με Χαντάνοβιτς η Ίντερ

Η ανώτερη Νάπολι, που μέχρι σήμερα είχε το απόλυτο, δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Ίντερ και συμβιβάστηκε τελικά με το 0-0 στο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Ιταλία. Οι «παρτενοπέι» κυριάρχησαν σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο, έπεσαν όμως πάνω στον εξαιρετικό Χαντάνοβιτς που κράτησε ζωντανή την Ίντερ στις προσπάθειες των Μέρτενς και Καγιεχόν […]

Η ανώτερη Νάπολι, που μέχρι σήμερα είχε το απόλυτο, δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Ίντερ και συμβιβάστηκε τελικά με το 0-0 στο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Ιταλία.

Οι «παρτενοπέι» κυριάρχησαν σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο, έπεσαν όμως πάνω στον εξαιρετικό Χαντάνοβιτς που κράτησε ζωντανή την Ίντερ στις προσπάθειες των Μέρτενς και Καγιεχόν στο 26′, αλλά και σε αυτή του Ινσίνιε στο 34΄.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως έκαναν και εκείνοι αισθητή την παρουσία τους στο ματς, προειδοποιώντας αρχικά στο 41’ με το κοντινό σουτ του Βαλέρο για να χάσουν τελικά την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στον αγώνα στο 47’.

Σε εκείνο το λεπτο ο Αντόνιο Καντρέβα πέρασε και τον τερματοφύλακα της Νάπολι, Πέπε Ρέινα, αλλά ο Ραούλ Αλμπιόλ πρόλαβε και έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Από εκεί και πέρα η Νάπολι κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, απείλησε αρκετές φορές ακόμα την εστία του Χαντάνοβιτς, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η ίντερ είναι αυτή που αποχώρησε για τα αποδυτήρια χαμογελώντας καθώς διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή και πλέον μπορεί, απολύτως δικαιολογημένα, να κάνει όνειρα τίτλου.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Άλαν Ζορζίνιο, Χάμσικ, Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς.
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόσιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ναγκαμότο, Βετσίνο, Γκαλιαρντίνι, Καντρέβα, Πέρισιτς, Βαλέρο.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Σαμπντόρια κέρδισε 5-0 την Κροτόνε. Τα γκολ πέτυχαν οι Φεράρι (3’), Κουαλιαρέλα (11’), Καπράρι (38’), Λινέτι (71’) και Κονάκι (76’).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ