«Νοσοκομείο» ο Άρης

Γεμάτο είναι το ιατρικό δελτίο του Άρη, καθώς στα ονόματα των ήδη τραυματιών Καπνίδη, Βαλεριάνου, Ανάκογλου και Νίκιτς προστέθηκαν και άλλα δυο στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Μπούρμπος αποχώρησε μόλις στο 20’ και τη θέση του πήρε ο Τζανακάκης, ο οποίος επίσης αντικαταστάθηκε 11 λεπτά αργότερα από τον Νέτο, ενώ η  κατάσταση τους […]

«Νοσοκομείο» ο Άρης | to10.gr

Γεμάτο είναι το ιατρικό δελτίο του Άρη, καθώς στα ονόματα των ήδη τραυματιών Καπνίδη, Βαλεριάνου, Ανάκογλου και Νίκιτς προστέθηκαν και άλλα δυο στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Μπούρμπος αποχώρησε μόλις στο 20’ και τη θέση του πήρε ο Τζανακάκης, ο οποίος επίσης αντικαταστάθηκε 11 λεπτά αργότερα από τον Νέτο, ενώ η  κατάσταση τους θα εκτιμηθεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο.

Ο Δημήτρης Σπανός πλέον βλέπει τις διαθέσιμες επιλογές του για τη θέση δεξιού μπακ να περιορίζονται αρκετά, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football league στις 22 Οκτωβρίου.

Τα ευχάριστα νέα για τον τεχνικό των «κίτρινων» είναι ότι πήρε χρόνο συμμετοχής χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις  ο Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.

Στα αγωνιστικά, ο  Άρης, πέρασε  ένα εύκολο απόγευμα και επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας με 2-0.

Τα γκολ σημείωσαν ο Διαμαντόπουλος στο 52’ μετά από ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ του Πασά και ο Μιλούνοβιτς στο 81’ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ.