Αποδέχτηκε τα λάθη του ο Καρυπίδης

Ο Άρης της περσινής αγωνιστικής περιόδου ήταν το πιο ζωντανό παράδειγμα για το πως μπορεί να πετάξει τα λεφτά του ένας πρόεδρος ομάδας, σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Οι επιλογές των παικτών ήταν εξαιρετικές στα …χαρτιά, ελάχιστες όμως επιβεβαιώθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς αρκετές εξ αυτών  έγιναν βάση βιογραφικών και με διαβουλεύσεις.   Παίκτες που δεν […]

Αποδέχτηκε τα λάθη του ο Καρυπίδης | to10.gr

Ο Άρης της περσινής αγωνιστικής περιόδου ήταν το πιο ζωντανό παράδειγμα για το πως μπορεί να πετάξει τα λεφτά του ένας πρόεδρος ομάδας, σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Οι επιλογές των παικτών ήταν εξαιρετικές στα …χαρτιά, ελάχιστες όμως επιβεβαιώθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς αρκετές εξ αυτών  έγιναν βάση βιογραφικών και με διαβουλεύσεις.

 

Παίκτες που δεν γνώριζαν την κατηγορία και διοίκηση που πίστεψε ότι θα εξασφάλιζε την άνοδο με την φανέλα, το όνομα, τον κόσμο και υποσχέσεις  περί ίσης μεταχείρισης. Τίποτα φυσικά δεν επαληθεύτηκε με αποτέλεσμα ο Άρης να παραμείνει στην Football League και η ΠΑΕ να χρεωθεί μια τεράστια αποτυχία, τόσο σε ότι αφορά την ουσία, όσο και στο επικοινωνιακό.

 

Για να μάθεις πρέπει πρώτα να χάσεις και να πληρώσεις, συνήθως, στη ζωή και αυτό έγινε και με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Πήρε ότι καλύτερο υπήρχε στην κατηγορία σε ότι αφορά την οργάνωση ενός ποδοσφαιρικού τμήματος και την επιλογή του ρόστερ, τον Παύλο Μυροφορίδη. Ο Άρης αυτή τη στιγμή από “soft” ομάδα , έγινε πολύ σκληρός για να χάσει και έμαθε -όπως είδαμε στα φιλικά- να αντέχει το ξύλο.

 

Ποδοσφαιριστές που μπορεί να μην έχουν το βιογραφικό του Ίλιτς και του Τζεμπούρ, όμως, έχουν κάνει πρωταθλητισμό στη Football League και γνωρίζουν τι τους περιμένει. Όλα, βέβαια   θα κριθούν στο χορτάρι, όμως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Άρης φαίνεται πιο οργανωμένος, πιο  ομάδα, πιο έτοιμος να επιστρέψει στη φυσική του θέση.