Επέστρεψε ο Μεχία στην Ξάνθη, αμφίβολος ενόψει ΑΕΚ

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Ξάνθης έκανε ο Αλφρέντο Μεχία, μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις με την  εθνική της Ονδούρας. Ο διεθνής άσος πανηγύρισε με την χώρα του την πρόκριση στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου αγωνιζόμενος στο βασικό σχήμα απέναντι στο Μεξικό. Ο Μεχία γύρισε μόλις χθές στην Ελλάδα και […]

Επέστρεψε ο Μεχία στην Ξάνθη, αμφίβολος ενόψει ΑΕΚ | to10.gr

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Ξάνθης έκανε ο Αλφρέντο Μεχία, μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις με την  εθνική της Ονδούρας.

Ο διεθνής άσος πανηγύρισε με την χώρα του την πρόκριση στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου αγωνιζόμενος στο βασικό σχήμα απέναντι στο Μεξικό.

Ο Μεχία γύρισε μόλις χθές στην Ελλάδα και λόγω της ταλαιπωρίας από το υπερατλαντικό ταξίδι, αλλά και το γεγονός πως έχασε αρκετές προπονήσεις με την ακριτική ομάδα, είναι αμφίβολος  για το ματς με την ΑΕΚ.

Όσον αφορά την προπόνηση της Ξάνθης, ο Μίλαν Ράσταβατς ανάλυσε φάσεις προηγούμενων αγώνων στους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια τους ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα τακτικής σε ασκήσεις που έλαβαν χώρα στο προπονητήριο της “ακριτικής” ομάδας στα Πηγάδια