Με Λίλα και Μανθάτη κόντρα στον Πλατανιά ο ΠΑΣ

Κανονικά στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Πλατανιά συμπεριλήφθηκαν οι Λίλα και Μανθάτης, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μαυροπάνος. Ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τους «Κρητικούς», με τον Γιάννη Πετράκη να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Έλληνας τεχνικός θα […]

Με Λίλα και Μανθάτη κόντρα στον Πλατανιά ο ΠΑΣ | to10.gr

Κανονικά στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Πλατανιά συμπεριλήφθηκαν οι Λίλα και Μανθάτης, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μαυροπάνος.

Ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τους «Κρητικούς», με τον Γιάννη Πετράκη να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Λίλα και τον Μανθάτη, οι οποίοι επέστρεψαν από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους.

Αντίθέτως, δε μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μαυροπάνο, ενώ εκτός έμειναν και οι Περιστερίδης, Ροντρίγκες, Ζαχαρός, Ζώγκος, Ντόλοβατς και Βενετικίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Πλατανιά: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Ναδάλες, Λίλα, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Μπέριος, Χαλκιαδάκης, Μανθάτης, Νικολιάς, Μπετρά, Σολτάνι, Καρανίκας, Γιάκος, Κόντε, Μπουκουβάλας και Βιδάλ.