Ζήτησε αυξημένα μέτρα προστασίας για το Καραϊσκάκη

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να ζητούν αυξημένα μέτρα ασφάλειας από τα πρώτα λεπτά που θα «πατήσουν» το πόδι τους στην Αθήνα. Πριν από κάθε μεγάλο ντέρμπι αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι συσκέψεις μεταξύ των δύο ομάδων και της Αστυνομίας. Ενόψει του αγώνα με […]

Ζήτησε αυξημένα μέτρα προστασίας για το Καραϊσκάκη | to10.gr

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να ζητούν αυξημένα μέτρα ασφάλειας από τα πρώτα λεπτά που θα «πατήσουν» το πόδι τους στην Αθήνα.

Πριν από κάθε μεγάλο ντέρμπι αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι συσκέψεις μεταξύ των δύο ομάδων και της Αστυνομίας. Ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Αθήνα για να συζητήσουν για τα μέτρα τάξης του αγώνα στο «Καραϊσκάκη».

Οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν αυξημένα μέτρα από τα πρώτα λεπτά που θα φτάσουν στο «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι την επιστροφή της ομάδας. Στο «Καραϊσκάκη» θα υπάρξουν πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ προκείμενου να «σφραγιστεί» κάθε τρωτό σημείο στο Φαληρικό γήπεδο. Στο Δικέφαλο θα παραχωρηθεί μια σουίτα, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή κάποιο μέλος της οικογένειας Σαββίδη.