Θύμα ληστείας και ο Έμερι!

Θύμα ληστείας και ο Έμερι!

Ο προπονητής της Παρί, Ουνάι Έμερι, έπεσε θύμα ληστείας, με τους δράστες να του αρπάζουν χιλιάδες δολάρια, έγγραφα της ομάδας και μια ενυπόγραφη φανέλα του Νεϊμάρ

Οι ξένοι παίκτες που αγωνίζονται στη χώρα μας έχουν γίνει βασικός στόχος ληστών, με τον κατάλογο των «θυμάτων» συνεχώς να αυξάνεται! Οι διαρρήκτες εισβάλλουν στα σπίτια ανενόχλητοι και αποσπούν μεγάλο μέρος της περιουσίας των ποδοσφαιριστών οι οποίοι επί ματαίω προσπαθούν να βρουν μια λύση και έναν άνθρωπο να αποδώσουν ευθύνες.

Φυσικά, δεδομένων των χρημάτων τα οποία περνούν από τα χέρια τους, οι ποδοσφαιριστές και εν γένει οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δεν στοχοποιούνται μόνο εν Ελλάδι. Πρόσφατα θύμα ληστείας έπεσε και ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά το ματς των Παριζιάνων κόντρα στην Στρασμπούρ (την Τετάρτη, 13/12) οι διαρρήκτες μπήκαν στο διαμέρισμά του στην πρωτεύουσα της Γαλλίας και έφυγαν με λεία ύψους 23.000 δολαρίων, κοσμήματα, ρολόγια, επώνυμες τσάντες, μέχρι και μια ενυπόγραφη φανέλα του Νεϊμάρ. Ανάμεσα στα πράγματα που κλάπηκαν, ήταν και έγγραφα για πληρωμές παικτών την Παρί, καθώς και έγγραφα με επικείμενους μεταγραφικούς στόχους της γαλλικής ομάδας!

Γαλλικά μέσα αναφέρουν πάντως ότι οι δράστες έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ