ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που καλεί τον κόσμο της να βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας στην ανοικτή προπόνηση την Πέμπτη (19/10), ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί» | to10.gr

Παρουσία φίλων της ομάδας θα γίνει η προπόνηση του ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη (19/10). Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ μάλιστα, εξέδωσε και ανακοίνωση-κάλεσμα και όπως αναφέρει οι πόρτες του γηπέδου της Τούμπας θ’ ανοίξουν στις 18:00 για όποιον θελήσει να παραβρεθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εφτά αγώνες χωρίς φιλάθλους είναι πολλοί για οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη. Η απώλεια αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα διαμορφωμένη από το dna των κερκίδων της Τούμπας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα και καλεί όλους τους φιλάθλους σε μια ανοιχτή προπόνηση την προσεχή Πέμπτη στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00. Ελάτε να υπενθυμίσουμε στην ομάδα ότι δεν είναι μόνη της. Ελάτε να τονώσετε την ψυχολογία των πρωτοπόρων στη βαθμολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ελάτε να σας γνωρίσουν οι νέοι παίκτες, που δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να παίξουν στη γεμάτη Τούμπα! Την Πέμπτη ανοίγουμε το γήπεδο για εσάς και για την ομάδα. Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί!». 

«
»