Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λειψία 2-1

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λειψία 2-1

Με δύο γρήγορα γκολ η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, νίκησε (2-1) την Λειψία και την προσπέρασε στη βαθμολογία στο ματς που έριξε την αυλαία στην 23η αγωνιστική της Bundesliga.

Στο αμφίρροπο γερμανικό πρωτάθλημα, πέρα από τη Μπάγερν Μονάχου που βρίσκεται… έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό, με πέντε ομάδες να ερίζουν για τις τρεις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου. Ντόρτμουντ, Άιντραχτ, Λεβερκούζεν, Λειψία και Σάλκε βρίσκονται μεταξύ τριών βαθμών και οι ανακατατάξεις είναι συχνό φαινόμενο κάθε σαββατοκύριακο.

Στο ματς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στη Λειψία, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 13΄με τον Όγκουστιν, για να έρθει εμφατική απάντηση από τους γηπεδούχους με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά με τους Τσάντλερ (22’) και Μπόατενγκ (26’) να διαμορφώνουν το σκορ ημιχρόνου σε 2-1.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο δεύτερο μέρος η Λειψία μάλλον ξέμεινε από βενζίνη και δεν απείλησε καθόλου. Αντίθετα η Άιντραχτ έχασε δύο ευκαιρίες με τους Ντα Κόστα (57’) και Χάλερ (67’) για να διευρύνει το προβάδισμα, με το 2-1 να είναι το τελικό σκορ. Η Άιντραχτ έτσι ανέβηκε στην 3η θέση με 39 βαθμούς, με τη Λειψία να είναι 5η με 38.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ