Λειψία – Χόφενχαϊμ 2-5

Λειψία – Χόφενχαϊμ 2-5

Η Χόφενχαϊμ σκόρπισε την Λειψία επικρατώντας εκτός έδρας με 5-2, την προσπέρασε στη βαθμολογία και ποντάρει στ' «αστέρια». Νίκες για Αμβούργο, Μπάγερν, Στουτγκάρδη και Χέρτα Βερολίνου.

Τον κακό της δαίμονα έχει βρει η Λειψία στο πρόσωπο της Χόφενχαϊμ, η οποία μετά το 4-0 του πρώτου γύρου, την συνέτριψε σήμερα (21/04) εκτός έδρας με 5-2 και συνεχίζει το εντυπωσιακό αήττητο σερί της (οκτώ αγωνιστικές). Όλα στραβά πάνε για τους Ταύρους το τελευταίο διάστημα, αφού μετά την ήττα με 5-2 από την Μαρσέιγ και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, ήρθε η συντριβή από την Χόφενχαϊμ στο πρωτάθλημα…

Ο χορός των γκολ για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε στο 14ο λεπτό με τον Ουτ να κάνει το 1-0. Στο 35′ ο Νιαμπρί διπλασίασε τα τέρμα για την Χόφενχαϊμ και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Καντέραμπεκ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ (3-0). Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους αφού ο Φόσμπεργκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη (στο 47′). Στο 59′ ο Μπάουμπαν με αυτογκολ έκανε το 1-3, αλλά άμεσα ο Ουτ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα «έγραψε» το 4-1 υπέρ των φιλοξενούμενων. Το κερασάκι στην τούρτα για την Χόφενχαϊμ έβαλε ο Ρουπ στο 65′ για να διαμορφώσει το τελικό 5-2 ο Ουπαμεκάνο στο 88ο λεπτό.

Με την εν λόγω επικράτηση η Χόφενχαϊμ διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για μια θέση στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί στη διοργάνωση των… αστεριών (στο -5 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ)!

Αμβούργο – Φράιμπουργκ 1-0: (54’ Χόλτμπι), Νίκη ελπίδας για τους γηπεδούχους

Αννόβερο – Μπάγερν Μονάχου 0-3: (57’ Μίλερ, 73’ Λεβαντόφσκι), Άνετοι οι Βαυαροί ενόψει της μάχης του στο Champions League κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στις 25/04.

Στουτγκάρδη – Βέρντερ Βρέμης 2-0: (13’ Γκέντνερ, 90′ Οζκάν)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χέρτα Βερολίνου 0-3: (57’ πεν. Σέλκε, 78’ Λέκι, 90’ Έσβαϊν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ