Ντόρτμουντ: Σε ανοιχτή γραμμή με τον Αντρέ Βίλας Μπόας

Ντόρτμουντ: Σε ανοιχτή γραμμή με τον Αντρέ Βίλας Μπόας

Ο Πορτογάλος προπονητής είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της γερμανικής ομάδας – Αμεσα οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ιβηρα τεχνικού.

Σε συζητήσεις με τον Αντρέ Βίλας Μπόας, προκειμένου ο Πορτογάλος προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται η διοίκηση της Ντόρτμουντ. Οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας θεωρούν ότι ο Ιβηρας προπονητής είναι ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Πέτερ Στέγκερ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρεί από τον πάγκο της στο τέλος της σεζόν.

Ο 40χρονος τεχνικός τον περασμένο Νοέμβριο έλυσε τη συνεργασία του με τη κινεζική Shanghai SIPG και ψάχνει για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Εκτός από την ομάδα της Κίνας, στο παρελθόν είχε περάσει από Ακαδέμικα, Πορτο, Τσέλσι, Τότεναμ και Ζενίτ.

Οι Βεστφαλοί βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Πορτογάλου προπονητή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον πάγκο της Ντόρτμουντ είχαν ακουστεί επίσης το όνομα του προπονητή της Σάλτσμπουργκ, Μάρκο Ρόσε, αλλά και του Αρσέν Βενγκέρ που αποχωρεί από την Αρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ