Κυριάκος Παπαδόπουλος : «Θα ήθελα να μείνω στο Αμβούργο»

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα άφησε ο Ελληνας στόπερ, παρά το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο ισχύει και στην 2η κατηγορία της Γερμανίας.

Κυριάκος Παπαδόπουλος : «Θα ήθελα να μείνω στο Αμβούργο» | to10.gr

Το Αμβούργο δεν θα κατάφερε να παραμείνει στην Bundesliga, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Ελληνας στόπερ δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο, ωστόσο πρόσθεσε ότι το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει αργότερα.

Πάντως ο Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον υποβιβασμό του Αμβούργου που ήταν ο πρώτος στην ιστορία του: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Λυπάμαι για την ομάδα και για τους ανθρώπους που ανήκουν στον σύλλογο. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και να επιστρέψει γρήγορα η ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

Ο 26χρονος σέντερ μπακ αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για τον προπονητή του, Κρίστιαν Τιτς. «Η γνώμη μου είναι πως ο προπονητής ήρθε πολύ αργά. Μαζί του παίξαμε ποδόσφαιρο στα 8 τελευταία ματς και συγκεντρώσαμε 13 βαθμούς. Όλοι είδαν πως έγιναν βήματα προόδου. Η υποστήριξη του κόσμου ήταν φανταστική. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό».

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ άφησε όλα τα ενδεχόμενε ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του. «Τίποτα δεν αποκλείεται. Έχω συμβόλαιο με το Αμβούργο το οποίο ισχύει και για την Β΄ κατηγορία. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για αυτό το θέμα. Πρέπει να ξεκουραστώ πρώτα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα ήθελα να μείνω στο Αμβούργο. Είναι τεράστιος σύλλογος».