Προς αποχώρηση τέσσερις παίκτες της Μπάγερν Μονάχου

Προς αποχώρηση τέσσερις παίκτες της Μπάγερν Μονάχου

Τέσσερις σημαντικοί ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου φέρονται να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, κατόπιν (και) της επιθυμίας του Νίκο Κόβατς να εργαστεί με μικρότερο ρόστερ.

Ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Νίκο Κόβατς, έκανε γνωστή στη διοίκηση της βαυαρικής ομάδας την επιθυμία του να εργαστεί με μικρότερο ρόστερ σε σχέση με αυτό που είχαν τη φετινή σεζόν οι πρωταθλητές Γερμανίας.

Το σχετικό ρεπορτάζ επιμελήθηκε η εφημερίδα «Bild», η οποία αποκάλυψε τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα αποχωρήσουν. Ο λόγος για τους Ζερόμ Μπόατενγκ, Χουάν Μπερνάτ, Αρτούρο Βιδάλ και Τιάγκο Αλκάνταρα. Σαφώς πρόκειται για τέσσερα ηχηρά ονόματα, ωστόσο δεν έχουν να κάνουν όλες οι περιπτώσεις με δυσαρέσκεια της ίδιας της Μπάγερν.

Κάτι τέτοιο μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά μόνο για τον Βιδάλ. Όσον αφορά στον Μπόατενγκ, ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός έχει εκφράσει την επιθυμία για μια νέα πρόκληση, αν και η ομάδα του Μονάχου δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να τον δει να αποχωρεί, καθότι είναι ικανοποιημένη με το δίδυμο με έχουν δημιουργήσει με τον Ματς Χούμελς στα μετόπισθεν.

Τέλος, οι Μπερνάτ και Τιάγκο αισθάνονται ότι έχουν πιο υποβαθμισμένους ρόλους από όσο αξίζουν στην Μπάγερν και έχουν αρχίσει να πιέζουν για αποχώρησή τους. Για τον Ισπανό αριστερό μπακ υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Σίτι και δη τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ για τον Ισπανό μέσο η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για επιστροφή του στο «Καμπ Νόου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ