Θέλει Βέρνερ για αντί – Λεβαντόφσκι η Μπάγερν Μονάχου

Θέλει Βέρνερ για αντί – Λεβαντόφσκι η Μπάγερν Μονάχου

Ο Τίμο Βέρνερ φέρεται να είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθότι ο Πολωνός φορ έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να έχει καταλήξει στον πρώτο στόχο της όσον αφορά στη διαδοχή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Bild», καθότι ο Πολωνός φορ έχει εκφράσει στη διοίκηση των Βαυαρών την επιθυμία του να αποχωρήσει κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο λόγος για τον επιθετικό της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ, ο οποίος έχει διανύσει δύο συνεχόμενες εκπληκτικές σεζόν στην Μπουντεσλίγκα και φαίνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Παράλληλα, για τον 22χρονο Γερμανό, ο οποίος τη φετινή σεζόν πέτυχε 21 γκολ σε συνολικά 45 εμφανίσεις, ενδιαφέρονται επίσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λεβαντόφσκι, βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ομάδων στην Ευρώπη, με την Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης να παρουσιάζονται ως φαβορί για την απόκτησή του, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι οικονομικές αξιώσεις της γερμανικής ομάδας για την πώληση του 29χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ