Δεν θέλει Μπάγερν ο Μπέιλ

Δεν θέλει Μπάγερν ο Μπέιλ

Σε περίπτωση που ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, πρώτη του επιλογή θα είναι η επιστροφή στην Premier League κι όχι η Μπάγερν.

Το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει αβέβαιο με τον Ουαλό να θέλει να μείνει στη βασίλισσα μόνο αν πάρει εγγυήσεις πως θα αγωνίζεται πολύ περισσότερο. Αν δεν συμβεί αυτό θα αποχωρήσει με τις Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «ερίζουν» για την απόκτηση του.

Η Μπάγερν μάλιστα φαίνεται ότι έχει κάνει κρούση στον παίκτη, ωστόσο ο ίδιος δύσκολα θα πειστεί από τους Βαυαρούς, που βλέπουν στο πρόσωπο του τον αντικαταστάτη του Ριμπερί και του Ρόμπεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουαλός έχει τονίσει και στο παρελθόν ότι αν φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης, πρώτο του μέλημα είναι να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου έχει αρκετούς «μνηστήρες», ρίχνοντας εμμέσως «άκυρο» στους πρωταθλητές Γερμανίας. Πρώτη ομάδα που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της σε περίπτωση που επιστρέψει στο Νησί είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση άνω των 100 εκατ. ευρώ για τον Ουαλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ