Ντόρτμουντ : Ντιαλό ο αντι-Σωκράτης με 30.000.000 €

Ντόρτμουντ : Ντιαλό ο αντι-Σωκράτης με 30.000.000 €

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέκτησε με 30.000.000 € τον Αμπντού Ντιαλό από τη Μάιντς. Ο Γάλλος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 5 χρόνια.

Την μεταγραφή του 22χρονου στόπερ της Μάιντς, Αμπντού Ντιαλό, ανακοίνωσε η Μπορούσια Ντόρτμουντ αντί των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ταλαντούχος Γάλλος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ντιαλό πήρε μεταγραφή στη Μάιντς από τη Μονακό μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά η απόδοση του αυτό τον ένα χρόνο στη Μπουντεσλίγκα τράβηξε τα βλέμματα μεγαλύτερων ομάδων. Ο Ντιαλό αγωνίστηκε 27 φορές με τη Μάιντς και σημείωσε 2 γκολ.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα αποχωρήσει σύντομα από την Κοιλάδα του Ρουρ και θα μετακομίσει στο Λονδίνο για χάρη της Άρσεναλ. Το ενδιαφέρων των «Κανονιέρηδων» έχει επιβεβαιώσει και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ντόρτμουντ Μίχαελ Ζορκ. Ωστόσο πρόσθεσε ότι η μεταγραφή δεν είναι τελειωμένη.

Γι αυτό η Ντόρτμουντ κοίταξε ήδη να αντικαταστήσει τον Έλληνα αμυντικό με τον Ντιαλό. Οι κιτρινόμαυροι διαθέτουν πλέον μια νεανική τριάδα στα στόπερ που εκτός από πολλά υποσχόμενη είναι και από τώρα έτοιμη να εγγυηθεί υψηλής ποιότητας απόδοση.

Η Ντόρτμουντ έκανε μία αρκετά μέτρια χρονιά τερματίζοντας την τελευταία αγωνιστική στην τέταρτη θέση σ’ ένα δραματικό φινάλε το οποίο Χόφενχαϊμ,Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ ισοβάθμησαν στους 55 πόντους. Χαμένοι της υπόθεσης ήταν η ομάδα της Λεβερκούζεν που έχασε στο νήμα το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ