Η Έβερτον «γλυκοκοιτάζει» τον Ρέμπιτς

Η Έβερτον «γλυκοκοιτάζει» τον Ρέμπιτς

Η Έβερτον προσπαθεί να κάνει δικό της τον Άντε Ρέμπιτς, ο οποίος έχει ανεβάσει τις μετοχές του με τις εμφανίσεις στο Μουντιάλ.

Ο Άντε Ρέμπιτς ξεκινάει βασικός στην τριάδα επίθεσης της Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητες.

Η Έβερτον φέρεται να είναι έτοιμη να προσφέρει 29 εκ. ευρώ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να κάνεις δικό της τον 24χρονο Κροάτη διεθνή.

Ο Ρέμπιτς που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης αλλά και ως σέντερ φορ, προέρχεται από καλή χρονιά χρονιά στη Γερμανία. Στη Μπουντεσλίγκα αγωνίστηκε σε 25 αγώνες και είχε 6 γκολ και τρεις ασίστ, αλλά αναμφισβήτητα highlight της περασμένης σεζόν ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου, νικώντας τη Μπάγερν με 3-1. Ο Κροάτης επιθετικός μάλιστα σκόραρε δύο φορές εναντίον των Πρωταθλητών Γερμανίας.

Με φόρα από τις εμφανίσεις στη Γερμανία, ο Ρέμπιτς συνεχίζει να ξεχωρίζει και στο Μουντιάλ. Ο επιθετικός της Άιντραχτ έκανε το 1-0 στην εντυπωσιακή νίκη των Κροατών επί της Αργεντινής.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης είχε στις τάξεις της τον Ρέμπιτς για δύο χρόνια ως δανεικό από τη Φιορεντίνα και μετά από τις εμφανίσεις του, αποφάσισε να αποκτήσει και μόνιμα αγοράζοντας τον από τους «Βιόλα». Οι «σειρήνες» από την Αγγλία ωστόσο έχουν αρχίσει να ηχούν κι εκτός από την Έβερτον, φήμες θέλουν και την Τότεναμ να εξετάζει την περίπτωσή του.

Για την ώρα ο 24χρονος διεθνής παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Κροατία, με το επόμενο παιχνίδι να είναι την Κυριακή απέναντι στους Δανούς για τη φάση των «16».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ