Τελειώνει του Πασιένσια στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Τελειώνει του Πασιένσια στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ο Γκονσάλο Πασιένσια φέρεται να έχει υπογράψει ήδη για τα τέσσερα επόμενα χρόνια στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τη μεταγραφή από την Πόρτο να ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Γκονσάλο Πασιένσια, αποκτήθηκε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τα γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα που τερμάτισε στην 8η θέση της Bundesliga.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών, ενώ αναφέρεται ότι η μεταγραφή του 23χρονου από την Πόρτο ανήλθε στα 3.000.000.

Ο Γκονσάλο Πασιένσια γεννήθηκε στο Πόρτο και ξεκίνησε την καριέρα του από τους «δράκους». Τη σεζόν 2016-2017 δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, ωστόσο ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν τον άφησε να προσφέρει οτιδήποτε στους «ερυθρόλευκους», με συνέπεια τον πρόωρο τερματισμό του δανεισμού του το Δεκέμβριο του 2016.

Έχει περάσει επίσης από Ακαδέμικα, Ρίο Άβε και Σετούμπαλ. Στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν κατέγραψε 24 εμφανίσεις και 10 γκολ με τη Σετούμπαλ, ενώ στο δεύτερο μισό είχε 12 συμμετοχές με τη φανέλα της Πόρτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ